REKLAMI GEÇ

Kızıltaş, “Baklan’ı satsan 21 milyon yapmaz!”

Kızıltaş, “Baklan’ı satsan 21 milyon yapmaz!”

Cumhur İttifakı’nın Baklan Belediye Meclis Üyesi 1. sıra adayı işadamı Habip Kızıltaş, partisinin ilçeye yaptığı yatırımları anlatırken ölçüyü kaçırdı. Kızıltaş, DESKİ yatırımlarına atıf yaparken, “Baklan’ı satsan 21 milyon yapmaz!” dedi, Baklanlı Ak Partililer ise coşkuyla alkışladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Şubat 2019 Cuma, 15:18

Yaptığı hayır işleriyle adından sık sık söz ettiren işadamı Habip Kızıltaş, Cumhur İttifakı’nın Baklan Belediye Meclis Üyesi Adayı oldu. 1. sıradan aday gösterilen Kızıltaş, partisinin gerçekleştirdiği toplantıda yaptığı konuşma ile dikkatleri üzerine çekti.

PARTİSİNİ ÖVMEK İSTERKEN
Toplantıda konuşan ve genel hatlarıyla hem partisini, hem de yaptığı hayır işleriyle kendisini öven Habip Kızıltaş, belediye hizmetlerine geldiğinde övgüde ölçüyü ciddi oranda kaçırdı.

BAKLAN’I SATSAN…
DESKİ’nin Baklan’a 21 milyon liralık yatırım yaptığını belirten Habip Kızıltaş, işte tam bu sırada tepki çeken sözleri sarf etti. Kızıltaş, “Baklan’ı satsan 21 milyon lira yapmaz!” dedi.

Toplantıya katılanların da alkışlarıyla destek verdiği sözlerinin ardından konuşmasına devam eden Kızıltaş, yaptığı hayır işlerini anlattı, daha da yapmaya devam edeceğini söyledi.

Yorumlar

ALİ YILMAZ   -  Bağlantı 22 Şubat 2019, 15:28

baklanlılarda gidip bu adama oy verecek işte…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı