REKLAMI GEÇ

Milletvekili Özkan, Işıklı Gölü’nü anlattı

Milletvekili Özkan, Işıklı Gölü’nü anlattı

AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Çivril İlçesinin Işıklı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mart 2019 Perşembe, 16:29

AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’ın yeni dönem için açıkladığı 258 projesinden biri olan Işıklı Gölü Rekreasyon Projesinin Işıklı ve Çivril’e bambaşka bir güzellik katacağını söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’ın, yeni dönem için açıkladığı 258 proje arasında olan Işıklı Gölü’nün önemli bir yer tuttuğunu ifade eden Özkan, “Işıklı Gölü, Çivrilimizin, Denizlimizin ve Egemizin cennet köşesi. Tarihi ve doğal güzelliklerimizi korumak her şeyden daha önemli. Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan, koruma amaçlı imar planı hazırlama suretiyle Işıklımızın cennet köşesini güzel projelerle buluşturacak. En kısa zamanda Anıtlar Kurulu’ndan alınmış izinlerle güzel projemizi taçlandıracağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı