REKLAMI GEÇ

Türkan Keyik: “Bekilli’nin kızıyım”

Türkan Keyik: “Bekilli’nin kızıyım”

Yerel seçimlere saatler kala meydanlar iyiden iyiye hareketlendi. Millet İttifakı’nın Bekilli Belediye Başkan Adayı CHP’li Türkan Keyik, miting havasında salon toplantısı yaptı. Coşkunun hakim olduğu buluşmada hakkında çıkarılan ithal aday dedikodularına yanıt veren Türkan Keyik, kimliğini çıkardı, “Bekilli’nin kızıyım” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mart 2019 Cuma, 13:52

Millet İttifakı’nın CHP’li Bekilli Belediye Başkan Adayı Türkan Keyik, ilçenin tamamını adım adım gezdi, tüm vatandaşlarla kucaklaştı, kendini ve projelerini anlattı.

Propaganda döneminin sonuna yaklaşılırken Belediye Düğün Salonu’nda seçmenle buluşan Türkan Keyik yoğun ilgi gördü. Buluşmaya CHP Genel Başkan Yardımcısı, Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca da katıldı.

CHP’li ve İYİ Partililerin yoğun ilgi gösterdiği buluşma tam anlamıyla şölen havasında gerçekleştirildi. Denizli’nin sevilen sesi Ozan Karpuz’un küçük bir konser verdiği etkinlik, sinevizyonda Türkan Keyik’in projelerinin tanıtılmasıyla devam etti.

“1 NİSAN’DA PARTİ ROZETİNİ ÇIKARACAĞIM”
Bekilli’de kendisine gösterilen sevgi ve ilginin karşılığını hizmetleriyle vereceğini belirten Millet İttifakı’nın Bekilli Belediye Başkan Adayı Türkan Keyik, “Seçildiğim gün, 1 Nisan’da parti rozetini çıkarıp, Atatürk rozetini takacağım. İlçeme eşit hizmet getireceğim. İlçemin tüm mahalleleri eşit hizmet alacak. Üreten belediye anlayışıyla, Bekillimizi birlikte kalkındıracağız” dedi.

“BEKİLLİ’NİN KIZIYIM”
Hakkında çıkarılan “İthal aday” dedikodularına yanıt veren Türkan Keyik, kimliğini çıkardı ve salonda bulunanlara gösterdi.

Türkan Keyik, “Bekilli’de dünyaya geldim, Bekilli’de büyüdüm. Önce eğitim, ardından da işim nedeniyle bir süre ayrı kalmak durumunda kaldım. Ancak, ben Bekilli’nin kızıyım. Bekilli’nin en köklü ailelerinden birinin çocuğu, Bekilli’nin en köklü ailelerinden birinin geliniyim. İşte kimliğim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı