REKLAMI GEÇ

Çivril’in eski Belediye Başkanı Gürcan Güven’e muhtarlık oyu

Çivril’in eski Belediye Başkanı Gürcan Güven’e muhtarlık oyu

31 Mart Yerel Seçimlerinin kesin sonuç açıklanmaya başlandı. Seçim Kurulları tarafından yayınlanan listelerde ilginç sonuçlar da ortaya çıkmaya başladı. Bunlardan biri de Çivril’de yaşandı. Çivril’in eski Belediye Başkanı Gürcan Güven’e muhtarlık oyu çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Nisan 2019 Cuma, 15:08

Yeşil Çivril Gazetesi’nin haberine göre, Çivril seçim sonuçlarının kesin listeleri açıklandı. 41.135 seçmenin 174 sandıkta oy kullandığı Çivril’de, 31 Mart yerel seçim sonuçlarının kesin listeleri İlçe Seçim Kurulu tarafından askıya çıkarıldı.

Kesin listelere göre Çivril Belediye başkanı ve belediye meclis üyeleri belirlenirken 77 mahalle muhtarı ve ihtiyar heyetleri de netleşti. Muhtarlık seçimlerinde 47 mahalle muhtarı değişirken, Çıtak Mahallesi muhtarlık için Birol Gökçe, Hüsem Çivril, Muzaffer Bütün ve Zafer Büyükbaş yarıştı. 896 oy alan Hüsem Çivril, muhtar seçildi.

Ancak, Çıtak Muhtarlık seçimlerinde ilginç bir olay yaşandı. Çivril’in eski Belediye Başkanı Gürcan Güven’e muhtarlık, şoförü Ercüment Yazıcı’ya ihtiyar heyeti üyeliği için birer oy çıktı.

Çıtaklı bir seçmenin bu oyları tepki için verdiği tahmin ediliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı