REKLAMI GEÇ

Honaz’da seçimlerin galibi CHP adayı Yüksel Kepenek

Honaz’da seçimlerin galibi CHP adayı Yüksel Kepenek

Honaz’da seçimlerin galibini kaybeden aday açıkladı. CHP Adayı Yüksel Kepenek, büyük çekişmeye sahne olan Honaz seçimlerini 5 oy gibi küçük bir farkla kazandı. İtirazların yoğunlaştığı Honaz’da kazanan adayı mevcut belediye başkanı Turgut Devecioğlu açıkladı. Devecioğlu, ilçe meydanında toplanan kalabalığa seslendi, “Öyle ya da böyle seçimleri kaybettik, herkes evlerine dağılsın” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Nisan 2019 Pazartesi, 00:40

Denizli’de kıran kırana seçime sahne olan ilçe Honaz oldu. 3 dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüten AK Partili Turgut Devecioğlu ile Millet İttifakı’nın CHP’li Adayı Yüksel Kepenek yarıştı.

Son ana kadar iki isim arasında gidip gelen seçimlerin galibi, 5 oy gibi küçük bir farkla CHP Adayı Yüksel Kepenek oldu.

Farkın bu kadar az olması itirazları da beraberinde getirdi. İtirazlar sonucu değiştirmedi, kazanan isim Yüksel Kepenek oldu.

KAZANANI KAYBEDEN DUYURDU
Farkın bu kadar az olması nedeniyle Turgut Devecioğlu’nu destekleyen partililer ilçe meydanında bir araya geldi. Meydanda toplananlara seslenen Turgut Devecioğlu, “Öyle ya da böyle seçimi kaybettik. Lütfen herkes evlerine dağılsın” diyerek seçimlerin Honaz’da kazanan ismi açıkladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı