REKLAMI GEÇ

Ümit Bahtiyar’ın seçim ofisine AK Parti ablukası

Ümit Bahtiyar’ın seçim ofisine AK Parti ablukası

Millet İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar’ın Seçim Koordinasyon Merkezi’nin bulunduğu binada afiş savaşı yaşanıyor. Seçim Merkezi’nde Bahtiyar’ın afişi yer alırken, iki yanına da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın afişlerinin asılması sosyal medyada günün konusu oldu. İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk durumu, “Bahtiyar’ın rakibi Cumhurbaşkanı Erdoğan’mış derken, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ise, “Yanlış algı oluşturulmamalı” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mart 2019 Cumartesi, 14:14

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala siyasi partiler de çalışmalarını yoğunlaştırdı. Millet İttifakı’nın İYİ Partili Adayı Ümit Bahtiyar, Seçim Koordinasyon Merkezi’ni açtı ve çalışmalarını bu merkezden koordine etmeye başladı.

Seçim Koordinasyon Merkezi’nin bulunduğu binaya dev afişini de astıran Bahtiyar’a kısa süre sonra AK Parti’den abluka geldi. AK Parti, İYİ Parti Seçim Merkezi’nin iki yanına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resimlerini astı.

YASİN ÖZTÜRK: “BAHTİYAR’IN RAKİBİ ERDOĞAN’MIŞ”
Yaşanan durumu değerlendiren İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Seçim Koordinasyon Merkezleri’nin nerelere açılacağının Seçim Kurulu’ndan izin alınarak belirlendiğini belirterek, “Merkezin yanındaki binaya başka bir partinin afişi asılamaz diye bir kanun yok. Bu nedenle rakip partinin böyle bir adım atmasını doğal karşılıyoruz ve sorun etmiyoruz” dedi.

Olaya esprili bir yaklaşım da gösteren Yasin Öztürk, “Sevindiğimiz Ümit Bahtiyar’ın rakibi Recep Tayyip Erdoğan’mış. Onu anladık” dedi.

TİN: “YANLIŞ ALGI OLUŞMAMALI”
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin de afişlerin yasaların uygun gördüğü yerlere izin alınarak asılabildiğini belirterek, bununla ilgili yanlış bir algının oluşmaması gerektiğini kaydetti. Seçimlerin huzurlu ve hoşgörü çerçevesinde devam etmesini istediklerini ifade eden Şahin Tin, “AK Parti olarak çevre kirliliği konusunda hassas davranıyoruz. İnsanları rahatsız etmeden ulaşan yöntemleri tercih ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı