REKLAMI GEÇ

Başkan Özbaş; “Sarayköy’de tarım ekonomisi şaha kalkacak”

Başkan Özbaş; “Sarayköy’de tarım ekonomisi şaha kalkacak”

Sarayköy’ün başarılı Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, seçim çalışmaları doğrultusunda mahalle toplantılarını sürdürüyor. Özbaş, Duacılı Mahallesi’nde yaptığı miting havasındaki toplantıda “Yeni dönemimizde Sarayköy’ün tarım ekonomisi şaha kalkacak” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Mart 2019 Cuma, 15:03

Cumhur İttifakının Sarayköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş, seçim çalışmaları doğruldusunda Duacılı Mahallesi’ndeki miting havasındaki toplantıda, tekrar görev alması durumunda Sarayköy’ün tarım ekonomisini canlandırmak için elinden geleni yapacağını söyledi. Her zaman olduğu gibi Özbaş’ın seçim otobüsüne çok sayıda Sarayköylü de eşlik etti.

Sarayköy’de yeni destanlar yazmak için tekrar yola çıktıklarını belirten Özbaş, “Sarayköy Türkiye ekonomisine tarımda, sanayide, jeotermal kaynaklarda en çok katma değer sağlayan bir ilçe. 5 yıl önceye kadar Sarayköy’ün bu zenginliklerini kim fark ediyordu. Bizler 5 yıl önce bu onurlu göreve geldiğimizde Sarayköyümüze, belediyemizin imkânlarıyla büyük işler yapmaya çalıştık ve Türkiye’de dikkat çektik. Yapacak daha çok işimiz var. ‘Bu şehir yapacaksa en iyisini yapacak; çıkacaksa en yukarıya çıkacak’ diye söz vermiştik. 365 gün boyunca hep bu şekilde çalıştık. 5 yıl boyunca Sarayköy hak ettiğini alan bir ilçe oldu. Şimdi sıra gelecek dönemde Sarayköy’ün siyasette, ekonomide, sanayide, tarımda lider bir şehir olması için yeniden inşa etmekte” dedi.

TARIM EKONOMİSİ CANLANACAK
Sarayköy’ün tarım ekonomisinde şaha kalkacağını da söyleyen Başkan Özbaş, “ Sarayköy tarımında çiftçilerimize tam destek sağlayacağız. Hatta Duacılı Mahallemize Tarımsal Ekonomik Faaliyetler Merkezi yapacağız. Ürettiğimiz ürünler vakti zamanı geldiğinde buraya yapacağımız lisanslı depolarla pazarlanacak ve malımız çok daha iyi paralarla ekonomimize canlılık getirecek. Ev ekonomimizi, tarımsal gelirlerimizi arttıracak çabalarımız olacak” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesiyle el ele vererek tarıma önemli katkılar sağlayacak projelere imza atacaklarını ifade eden Başkan Özbaş, “Büyükşehir belediyemizin Kırsal Kalkınma Daire Başkanlığı ile beraber çok önemli projelerimiz var. İlk 5 yılımız Sarayköyümüz ve 32 Mahallemizin ayağa kalkması, yürümesi ve koşturması ile ilgili şehrin altyapı problemlerinin çözüldüğü bir dönemdi. İnşallah önümüzdeki 5 yılda Büyükşehirimizle beraber tarım ekonomimiz resmen şaha kalkacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı