REKLAMI GEÇ

Altı tane final maçımız var

Altı tane final maçımız var

Denizli Belediyespor Teknik Sorumlusu Tuncay Özbek, 4’ü dışarıda, 2’si içerde olmak üzere, final gibi 6 maçın kendilerini beklediğini bu yüzden çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 3 Nisan 2012 Salı, 15:54

Sarıyer ile 2-2 berabere kalarak, play off yolunda yara alan Denizli Belediyespor, kaçan puanları Adana Demirspor maçında telafi etmek istiyor. Spor Toto 2.lig Kırmızı grup 28.hafta maçında Adana Demirspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Denizli Belediyespor hazırlıklarını sürdürüyor. Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda haftanın ikinci çalışmasını yapan kırmızı beyazlılar, teknik sorumlu Tuncay Özbek, antrenörler Tansu Yaan ve Bekir Küçükşahal nezaretinde çalıştı. Antrenmanı Başkan Yardımcısı Bahtiyar Mat’da izledi.

Sabah saat 11.00’de başlayan antrenman 1,5 saat sürdü. Taktiksel çalışmaların yapıldığı antrenman, yorucu geçti. Futbolcular, istenilenleri yerine getirebilmek için çaba harcarken, Teknik Sorumlu Tuncay Özbek öğrencilerinin gösterdiği tempodan memnun kaldı. Özbek, havaların ısınmaya başladığını ve Adana’da kendilerini daha sıcak hava beklediğini belirterek, ‘Ligden çekilen Mardinspor’la içerde gözüken maçımızı saymazsak, final gibi 6 maçımız kaldı. Bunlardan 2’si dışarıda 4’ü dışarıda. Adana Demirspor, Adıyamanspor, Altınordu ve Bandırmaspor ile dışarıda, Çankırıspor ve Körfez Futbol Kulübü ile iç sahada karşılaşacağız. Ligi en iyi yerde tamamlamak için, son maçın son düdüğüne kadar elimizden geleni yapacağız’ dedi.

TFF Maçı, Cumartesi’ye aldı
Fikstüre göre 08 Nisan Pazar günü saat 14.30’da Adana 5 Ocak Stadı’nda oynanması gereken Adana Demirspor – Denizli Belediyespor karşılaşması, aynı gün Adanaspor-Kayseri Erciyesspor Bank Asya 1.lig maçıyla çakışması nedeniyle, Türkiye Furbol Federasyonu (TFF) tarafından, 07 Nisan Cumartesi gününe aldı. Sadece günü değişen maç, aynı yer ve saatte oynanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı