REKLAMI GEÇ

BELEDİYE BASKET TAKIMI İKİ DE İKİ YAPTI

BELEDİYE BASKET TAKIMI İKİ DE İKİ YAPTI

Belediyespor Basketbol Takımı kendi evinde ağırladığı İzmir Nergizspor’u 26 sayı fark atarak 80-54 mağlup etti.

/ DENİZLİHABER / 21 Kasım 2011 Pazartesi, 18:04

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Kuşadası Gençlikspor’u iyi bir skorla mağlup eden Denizli Belediyespor Basketbol Takımı kendi evinde yaptığı ilk karşılaşmadan da galip ayrıldı. Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi’nde bu yıl ilk kez mücadele eden Denizli Belediyespor, hafta sonu İzmir ekibi Nergizspor’u da 80-54’lük skorla mağlup etti.

Denizli Gümüşler Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda oynana karşılaşmaya hızlı bir başlangıç yapan Denizli Belediyespor, ezici üstünlüğünü karşılaşma sonuna kadar sürdürdü. Karşılaşmanın hemen başında rakibine 10 sayı fark atan Belediyespor, ilk periyodu 21-10 kapatırken ikinci periyotta da üstünlüğünü korudu ve ilk yarıyı 43-27’lik skorla bitirdi. 3. ve 4. periyotlarda da üstünlüğünü sürdüren Denizli Belediyespor karşılaşma sonunda sevinen taraf oldu. Takım Antrörü Emin Pekdemir’in oyun kurgusuna uyan ve teknik ekibin saha dışından yaptığı yönlendirmeleri oyuna yansıtan Belediyespor, oyuncuları gösterdikleri üstün performans ile 26 sayılık fark ile karşılaşmayı 80-54 kazandı.

Karşılaşma sonunda galibiyeti soyunma odasına gelerek oyuncular ile paylaşan Basketbol Şube Sorumluları Ali Taşevli ve Adnan Kaya elde edilen sonuçtan dolayı tek tek sporcuları ve teknik heyeti kutladı. İki haftadır elde edilen başarının nedenli iyi bir yolda olduklarını gösterdiğini dile getiren Taşevli, “ İyi bir mücadele verdik ve karşılaşmadan galip ayrılmasını bildik. Tüm basketbol severleri karşılaşmalarımıza bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı