REKLAMI GEÇ

BELEDİYE BASKET TAKIMINDAN MAÇA DAVET

BELEDİYE BASKET TAKIMINDAN MAÇA DAVET

Lige iyi bir başlangıç yapan Denizli Belediyespor Basketbol takımı tüm basketbol severleri Cumartesi günü saat 15:00’de Gümüşler Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’na davet ediyor.

/ DENİZLİHABER / 18 Kasım 2011 Cuma, 17:08

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Kuşadası Gençlikspor’u 93-69’luk skorla mağlup eden Denizli Belediyespor Basketbol Takımı kendi evinde ilk karşılaşmasını hafta sonu İzmir ekibi Nergizspor ile yapacak. Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi’nde bu yıl ilk kez mücadele eden Denizli Belediyespor, rakibi karşısında etkili olmak için seyirci desteği bekliyor.
Lige iyi bir başlangıç yapan Denizli ekibi tüm basketbol severleri Cumartesi günü saat 15:00’de Gümüşler Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’na davet ediyor.

Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi’nde bu yıl ilk kez mücadele eden Denizli Belediyespor, hafta sonu kendi evinde İzmir ekibi Nergizspor’u ağırlayacak. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Kuşadası Gençlikspor’u 93-69’luk skorla mağlup eden Denizli Belediyespor Basketbol Takımı ikinci karşılaşmadan da galip ayrılmak istiyor. Etkili bir oyun için seyirci desteğini arkasına almak isteyen Denizli ekibi tüm basketbol severleri karşılaşmaya davet ediyor. Cumartesi günü saat 15:00’de Gümüşler Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma için saat 14:00’de Kınıklı Pamukkale Üniversitesi Öğrenci Yurtları önünden saat 14:30’da Çınar Meydanı’ndan ücretsiz otobüsler kaldırılacak.

Nergizspor maçının kendileri için önemli bir karşılaşma olduğunu dile getiren Denizli Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Ali Taşevli, seyirci desteği ile işlerinin daha kolaylaşacağını söyledi. İlk karşılaşmada deplasmanda iyi bir sonuç elde ettiklerini belirten Taşevli karşılaşma ile ilgili şu görüşlere yer verdi: “Geçen hafta başlamış olduğumu 2011-2012 Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi sezonunun ikinci maçında ilk defa kendi seyircimizle buluşuyoruz. İlk hafta maçında Kuşadası Gençlik karşısında aldığımız 93-69’luk galibiyetimizi hem daha anlamlı kılmak hem de Denizli halkımız ile takımımızın tanışacağı ilk resmi müsabakamızı coşkulu hale getirmek adına sizleri Gümüşler Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonuna bekliyoruz. Bildiğiniz üzere bu sene Denizli Belediyespor Kulüp yönetiminin almış olduğu karar doğrultusunda yepyeni bir oluşuma imza attık. Basketbolda Denizli’nin adını tüm Türkiye’nin duyması için BEKO Basketbol Ligi’nde oynama hedefi ile yola çıktık. Bu sebeple takımımızı basketbol anlamında örnek hale gelmesi için çabalarken bu durumun en önemli parçası olan seyirci kısmını Denizli halkının bütünlüğü ile tamamlayacağız. Denizlililerin bize destek olacağından hiç kuşkumuz yok. Bu doğrultuda kendi evimizde oynayacak olduğumuz ilk maçımız olan İzmir Nergizspor müsabakası ile siz basketbol severleri Cumartesi günü saat 15:00’de Denizli Gümüşler Vali Recep Yazıcıoğlu Spor salonuna bekliyoruz. O gün saat 14:00’de Kınıklı Pamukkale Üniversitesi Öğrenci Yurtları önünden saat 14:30’da Çınar Meydanı’ndan ücretsiz otobüsler kaldırılacak. Elde edilecek galibiyeti paylaşmak adına herkesi maça davet ediyorum.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı