REKLAMI GEÇ

Belediye KKTC’de hazırlanıyor

Belediye KKTC’de hazırlanıyor

Antalya kampındaki ikinci hazırlık maçını Arnavutluk’un başkent temsilcisi Tiran ile Cumartesi günü yapacak olan Belediyespor, pazar günü de KKTC Telsim Süper Lig takımlarından Mağusa Türk Gücü ile karşılaşacak.

/ DENİZLİHABER / 6 Ocak 2012 Cuma, 16:05

Lige verilen arayı bir haftalık Antalya kampı ile değerlendiren Spor Toto 2.lig kırmızı grup takımlarından Denizli Belediyespor, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak için güç topluyor. 23 futbolcusuyla Antalya Serik’te ki World Serin Otelde hafta başından bu yana kampta bulunan kırmızı beyazlıları, Futbol Şube Sorumlusu ve Başkan Yardımcısı olan Bahtiyar Mat ile Teknik Komite Üyesi Emin Sayın yalnız hiç yalnız bırakmadı. Takımla birlikte kampa bulunan yöneticiler Mat ve Sayın, Antalya kampının ahenk içinde çok iyi geçtiğini belirterek, yapılan hazırlık maçlarının takımın son durumunu görme açısından çok iyi olduğunu dile getirdiler.

Cumartesi Tiran

14 takımlı Arnavutluk Süper Liginde 27 puanla ikinci sırada bulunan ve 23 Aralık’ta liglerin ilk yarısı bittiği için Antalya’da katma bulunan başkent temsilcisi Tiran ile kamp yaptıkları, World Serin otelin sahasında karşılaşacak olan Denizli Belediyespor, güçlü rakibi karşısında kendisini sınayacak. 2010-11 sezonunda Gençlerbirliği forması giyen Bekim Balaj’ın da yer aldığı Tiran takımı, 11 Şubat 2012’de başlayacak olan Arnavutluk liginin 2.yarısı için Antalya’da kamp yapıyor.

Pazar Magusa Türk Gücü

Denizli Belediyespor pazar günü de KKTC Telsim Süper Lig takımlarından Mağusa Tük Gücü ile üçüncü ve son hazırlık maçını yapıp, kampı noktalayacak. 14 takımlı ligde ilk yarıyı 27 puanla 3.sırada bitiren Mağusa Türk Gücü ile karşılaşacak olan Denizli Belediyespor, hazırlıklarına 10 Ocak 2012 tarihinden itibaren Denizli’de devam edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı