REKLAMI GEÇ

Belediye’nin play-off umudu sürüyor

Belediye’nin play-off umudu sürüyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Denizli Belediyespor, son maçta kendi sahasında Sarıyer ile 2-2 berabere kalarak 2 puan kaybetmesine rağmen play-off umutlarını sürdürdü.

/ DENİZLİHABER / 2 Nisan 2012 Pazartesi, 15:52

Denizli Belediyespor Başkanı Tanju Beştaş, Play-off yolunda son ana kadar mücadelelerini sürdüreceklerini söyledi. Sarıyer maçında 2-0 yenik duruma düşmelerine rağmen uzatma anlarında beraberliği yakaladıkları için soyunma odasında futbolcuları tebrik ettiğini belirten Beştaş, “Lig zor geçiyor. Her geçen hafta bunun ilginç örneklerini yaşıyoruz. Ligin altı üstü çok sürprizlere gebe. Bay olduğumuz hafta sonrası bu tür kayıpları hep yaşıyoruz. Sarıyer maçında basit goller yedik. Ayağımızı gelen fırsatları ve avantajları kaçırıyoruz” dedi.

Play-off’a kalmak için son maçın son dakikasına kadar mücadele edeceklerini kaydeden Beştaş, geçen sezon son maçta play- off’a kalarak 3. lige çıktıklarını belirterek, “Bu sezon da bunu başarabileceğimize inanıyorum” diye konuştu. Tanju Beştaş, maçın hakeminin de kötü bir yönetim göstererek bir penaltılarını vermediğini, maçın görüntülerini MHK’ya göndereceklerini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı