REKLAMI GEÇ

BELEDİYESPOR, ANTALYASPOR İLE KARŞILAŞACAK

BELEDİYESPOR, ANTALYASPOR İLE KARŞILAŞACAK

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Denizli Belediyespor, Süper Lig takımlarından Antalyaspor’la hazırlık maçı yapacak.

/ DENİZLİHABER / 27 Ağustos 2011 Cumartesi, 15:08

Liglerin başlamasına kısa bir süre kala, günde çift antrenmanla, hazırlıklarını Gümüşler Stadı’nda sürdüren Denizli Belediyespor, bir yandan da hazırlık maçları yaparak, eksikliklerini gidermeye çalışıyor. Kırmızı beyazlılar, 28 Ağustos 2011 Pazar günü, Antalya’da Antalyaspor ile hazırlık maçı yapacak. Karşılaşma, Mardan Stadında saat 21.00’de başlayacak.

Genç takımı ile Gümüşler Stadı’nda taktik ağırlıklı bir maç yapan Denizli Belediyespor, sahadan farklı şekilde galip ayrılırken, Teknik Direktör Yaşar Güngör, istediklerini sahada görmeyince oyuna sık sık müdahale edip, karşılaşmayı durdurdu ve bazı pozisyon hatalarını oyuncularına tekrar ettirip hatalarını anlattı. Teknik Direktör Yaşar Güngör, takımın son şeklini görme açısından Antalyaspor ile yapacakları hazırlık maçının önemli olduğunu söyledi.

Başkan Yardımcıları Sait Özkan, Bekir Balım, Yöneticiler Seçil Tok, Emin Sayın, Bahtiyar Mat, genç takımla yapılan hazırlık maçını birlikte izledi. Denizli Belediyespor Pazar günkü Antalyaspor karşılaşmasından sonra, Arife günü ile bayramın 1. gününü izinli geçirecek ve bayramın ikinci günü saat 10.00’da, Gümüşler Stadı’nda yapacağı antrenman ile çalışmalarına başlayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı