REKLAMI GEÇ

BELEDİYESPOR’DA İBRAHİM ŞOKU

BELEDİYESPOR’DA İBRAHİM ŞOKU

Sarıyer maçının 34.dakikasında sakatlanarak oyun dışı kalan Denizli Belediyespor’un tecrübeli futbolcusu İbrahim Çelik’in, en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

/ DENİZLİHABER / 24 Kasım 2011 Perşembe, 16:30

Haftasonu Adana Demirspor ile zorlu bir maç yapacak olan Denizli Belediyespor’da, futbolculardan İbrahim Çelik’in sakatlanması şok etkisi yarattı. Sarıyer maçının 34.dakikasında sakatlanarak oyun dışı kalan tecrübeli futbolcunun Denizli Servergazi Devlet Hastanesi’nde çekilen MR’ında yırtık tespit edildi. Denizli Belediyespor Kulüp Doktoru Mahmut Tekin, İbrahim’in sağ arka uyluğunda 2cm boyunda yırtık oluştuğunu belirterek, ‘ İyi ki hemen oyundan çıktı. Devam etseydi yırtık fazlalaşır ve tedavisi daha uzun sürerdi. Bu haliyle en az 3 hafta sahalardan uzak kalacak’ dedi. Kendi yedek kulübeleri önünde meydana gelen pozisyonda sakatlandığını belirten İbrahim, ‘ Takım arkadaşıma pas attıktan sonra sağ arka adalesinden ses geldi. Yırtılma olayını hissettim. İyi ki oyuna devam etmemişim. Allah beterinden korusun, daha da kötüsü olabilirdi’ dedi.

Uğur’da sakatlandı
Sağ diz iç yan bağlarında zorlanmaya bağlı ağrı oluşan sağ bek Uğur’un da aynı maçta sakatlandığını belirten Doktor Tekin, takımdan ayrı çalışan ve düz koşu ile yetinen bu futbolcunun pazar günü görev verildiği taktir de forma giyebileceğini açıkladı. Kırmızı beyazlılar Adana Demirspor maçının hazırlıklarına da başladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı