REKLAMI GEÇ

Belediyespor galibiyetle veda istiyor

Belediyespor galibiyetle veda istiyor

Denizli Belediyespor, 2011-2012 sezonu evinde son müsabakasını Cumartesi günü saat 15.30’da, Körfez Futbol Kulübü ile yapacak. Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda, 2.ligdeki son maçına çıkacak olan kırmızı beyazlılar, taraftarlarına galibiyetle veda etmek istiyor.

/ DENİZLİHABER / 26 Nisan 2012 Perşembe, 12:39

Spor Toto 2.lig 31.hafta maçında Körfez Futbol Kulübü’nü ağırlayacak olan Denizli Belediyespor, bu maçla son kez taraftarlarıyla buluşacak. Mardinspor’un ligden çekilmesiyle 33.haftayı maç yapmadan geçirecek olan kırmızı beyazlılar, ligi deplasmanda oynayacakları Altınordu ve Bandırmaspor maçları ile tamamlayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF), bu sezonun 2. yarısında uygulamaya koyduğu, ‘2.lig Centilmen Lig’ de Denizli Belediyespor’un 18.hafta 33.sırada iken 6.sıraya yükseldiğini vurgulayan Denizli Belediyespor Başkanı Tanju Beştaş, sürekli yükselmelerinde şimdiki teknik heyet, futbolcular ve yönetimin çok büyük payı olduğunu açıkladı. Spor Toto 2.Lig’in 18 – 34. hafta müsabakaları ile Spor Toto 2.Lig Play-off maçları hesaplanacağı uygulamada ilk 3’e girmeyi hedeflediklerini önemle vurgulayan Beştaş, böylelikle centilmen takım olduklarının tescilleneceğini söyledi.

Bu sezon olmasa bile gelecek sezonlarda ‘ Centilmen Lig’ şampiyonluğunu da hedeflediklerini kaydeden Beştaş, ‘ TFF sadece birinci olan takıma para ödülü verecek. Keşke ilk 3 takıma verseydi. Herşeye rağmen üst sıralarda olmanın bile manevi güzelliği var. Bize gelen her takıma çiçek verdik. Deplasmanlara bile çiçek götürdük’ dedi. Kırmızı beyazlılar Körfez Futbol Kulübü maçının hazırlıklarını, maçın oynanacağı Doğan Seyfi Atlı stadında sürdürdü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı