REKLAMI GEÇ

Belediyespor Işıkspor’u ağırlıyor

Belediyespor Işıkspor’u ağırlıyor

Denizli Belediyespor, Türkiye Basketbol erkekler 3.liginde ki ikinci maçını FMV Işıkspor ile Cumartesi günü saat 13.00’de yapacak. Kırmızı beyazlılar da hedef galibiyet.

/ DENİZLİHABER / 9 Şubat 2012 Perşembe, 12:02

Türkiye Basketbol 3.lig’de ki (TB3L) ilk maçında Kepez Belediyespor’a deplasmanda 103-93 yenilen Denizli Belediyespor, FMV Işıkspor maçını kazanıp, 3.ligde ilk galibiyeti ile tanışmak istiyor. Denizli Belediyespor Basketbol Antrenörü Mehmet Ürnez, basketbol severleri 11.02.2012 Cumartesi günü saat 13.00’de Gümüşler Vali Recep Yazıcıoğlu salonunda yapılacak olan müsabakaya davet etti.
Kepez Belediyespor karşısında şansız bir yenilgi aldıklarını belirten Ürnez, ‘ Kepez maçı geride kaldı. Şimdi hedefimiz FMV Işıkspor ile yapacağımız karşılaşma. Bu maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Kendi sahamızdaki ilk maçı kazanmak istiyoruz ve bunu da başaracak güçteyiz. Yeter ki basketbol severleri tribünlerde bizleri desteklerken görelim’ dedi.

‘ 3 tranfer yaptık ’
PAÜ’den uzun oyuncu olarak Erdinç Gül’ü, 3 numara şutör olarak Bodrumspor’dan Murat Batuk’u, Tuborg altyapısında ve PAÜ’de oynayan Okan İnce’yi transfer ederek takviye yaptıklarının altını çizen Ürnez, ‘ Kalıcı olmak için yerli oyuncuların takımımızda daha çok olması gerek ama bu konuda kaliteli yerli oyuncu sıkıntısı yaşanıyor. Erdal, Osman ve Mustafa olmak üzere takımımızda Denizlili 3 basketbolcu var ama bu sayı neden çok olmasın. Son zamanlarda Denizli’de ki takımların altyapılarından kaliteli basketbolcu yetişmediğini görüyoruz. Bu sıkıntıyı aşmak için ortak akıllar ile çözüm üretilmeli’ diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı