REKLAMI GEÇ

BELEDİYESPOR KEPEZ’İ DÜŞÜNÜYOR

BELEDİYESPOR KEPEZ’İ DÜŞÜNÜYOR

Belediyespor Teknik Direktörü Hasan Şermet, Kepez Belediyespor maçının çok zor geçeceğini, çalışmalarını da bu yönde yaptıklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 9 Kasım 2010 Salı, 18:39

Spor Toto 3.lig 3.grup 11.hafta maçında Kepez Belediyespor’a konuk olacak olan Denizli Belediyespor, antrenmanlarını Gümüşler stadında sürdürüyor. Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Hasan Şermet, Kepez Belediyespor’un genç ve koşan bir takım olduğunu ve puan sıralamasındaki yerlerinin ise kimseyi aldatmaması gerektiğini belirterek, futbolcularını bu konuda uyardı.

Pazar günü deplasmanda karşılaşacakları rakiplerinin alt sıralarda olması nedeniyle şiddetle puana ihtiyacı olduğunu vurgulayan Şermet, ‘ Bizde üst sıralardan kopmak istemiyoruz. Bu nedenle bizim de puan ya da puanlara ihtiyacımız var. Bizde doğal olarak kazanmak istiyoruz ama zor maç olacağı kesin’ dedi. Teknik Direktör Hasan Şermet’in saç traşını yeni model kesim yaptırması ise teknik ekip arkadaşları ile futbolcuların gözünden kaçmadı. Yönetim Kurulu üyesi ve Teknik Komite Üyesi Mesut Ceşen, antrenmana geldiğinde ‘ Sahada ki yabancı kim ?’ diye, Hasan Hoca’ya takılmadan edemedi ve yeni imajının yakıştığını da sözlerine ekledi. Hasan Şermet Hoca ise, ‘ Ara sıra değişiklik yapmak lazım’ diyerek, konuyu bağladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı