REKLAMI GEÇ

BELEDİYESPOR’DAN AĞLATAN ZİYARET

BELEDİYESPOR’DAN AĞLATAN ZİYARET

Belediyespor büyük bir vefa örneği göstererek, bir süre önce trafik kazasında hayatını kaybeden futbolcu Erhan Kayar’ın Samsun’daki ailesini ve mezarını ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 25 Nisan 2011 Pazartesi, 16:41

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Belediyespor, önceki gün deplasmanda 1-1 biten Araklıspor karşılaşmasından sonra, bir süre önce vefat eden futbolcuları Erhan Kayar’ın Samsun’un Bafra İlçesi’nde oturan ailesini ziyaret ederek büyük bir vefa örneği gösterdi. Belediyespor Başkanı Tanju Beştaş, yönetim kurulu üyeleri Rüşen Uzunoğlu, Emin Sayın, Fuat Demirçalı, Ali Çetin, Mesut Ceşen, Teknik Direktör Yaşar Güngör ve yardımcıları ile 22 kişilik futbolcu kafilesi, 430 kilometrelik yolculuk sonrası Samsun’un Bafra İlçesi’nde oturan Erhan Kayar’ın ailesini ziyaret etti.

Belediyespor kafilesini Erhan’ın babası Sezai Kayar karşıladı. Kulüp Başkanı Tanju Beştaş, yöneticiler ve futbolcular baba Sezai Kayar’ın elini öpüp tek tek sarıldılar. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette, trafik kazasında hayatını kaybeden Erhan Kayar’ın ailesi gözyaşlarına boğuldu. Futbolcuların da gözyaşlarına hakim olamadığı ziyarette konuşan Belediyespor Başkanı Tanju Beştaş, baba Sezai Kayar’a, “Sizlerden helallik almaya geldik. Daha önce gelecektik ama Pazar ve Perşembe günleri
olan yoğun maç programı nedeniyle bir türlü olmadı. Nasip bugüneymiş. Erhan’ı unutmadık. Sizin oğlumuz bizim oğlumuz. Acınızı her zaman paylaşacağız” dedi. Baba Sezai Kayar ise Denizli Belediyespor ziyaretinin Erhan’ın ölümünün 40. gününe denk gelmesin de anlamlı olduğunu söyledi.

Evdeki ziyaretin ardından mezarlığa gidildi ve kırmızı beyazlılar Erhan’ın kabrine çelenk bıraktılar. Takım kaptanı Hasan Demir, Erhan’ın kabrine su döktü ve hep birlikte dua okundu. Belediyespor’un ara transferde Torbalıspor’dan transfer ettiği Erhan Kayar, 15 Mart 2011 günü Balıkesir’deki okulunda sınavlarını verdikten sonra, antrenman için Denizli’ye dönerken kendisine ait 10 EK 355 plakalı otomobili ile Salihli-Gölmarmara yolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı