REKLAMI GEÇ

BELEDİYESPOR’DAN ANLAMLI TURNUVA

BELEDİYESPOR’DAN ANLAMLI TURNUVA

Denizli’de Milli Mücadele’yi başlatarak düşman işgaline izin vermeyen Müftü Ahmet Hulusi Efendi adına, Denizli Belediyespor’un bayanlara yönelik düzenlediği tenis turnuvası törenle başladı.

/ DENİZLİHABER / 16 Mayıs 2011 Pazartesi, 15:54

Belediyespor Tenis Şubesi’nin organizasyonunda gerçekleştirilen ‘Milli Mücadele Müftü Ahmet Hulusi Efendi Tenis Turnuvası’ törenle başladı. İncilipınar Parkı içindeki Tenis Kortunda bayanlara yönelik yapılan turnuvaya katılım çok yüksek oldu.

Törende ilk konuşmayı yapan Belediyespor Tenis Şubesi Başkanı Akın Çelik, 15 Mayıs 1919’da Denizli’de Milli Mücadele’yi başlatan Ahmet Hulusi Efendi’nin adına düzenledikleri Tenis Turnuvası’nın bir ilk olduğunu belirterek, 16 branşta faaliyet gösteren Denizli Belediyespor’un her yaşta ki insanlara spor yaptırmak için gayret sarf ettiğini ve bunda da çok başarılı olduğunu söyledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’da Denizli Belediyespor’u ve Denizli Belediyesi’ni kutlayarak, kentte yaşayan insanlara spor yaptırabilmek için önemli projelere imza atıldığını vurguladı.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’da Denizli Belediyesi olarak her yaştan kişilere spor yaptırmak için çalıştıklarını söyledi. Zolan ‘Hiçbir şey yapamıyorsanız elinize 3 taş alıp düşmanın üzerine atınız’ diyerek Denizli’nin düşman işgalinden kurtulmasında önayak olan Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin adına düzenlenen tenis turnuvasının çok anlamlı olduğunu vurgulayarak katılan bayan sporculara başarılar diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı