REKLAMI GEÇ

BELEDİYESPOR’DAN ANLAMLI ZİYARET

BELEDİYESPOR’DAN ANLAMLI ZİYARET

Dizinden sakatlanan Belediyespor futbolcusu Tolga Yeşil’i Başkan Yardımcısı Bekir Balım, antrenörler ve takım arkadaşları evinde ziyaret ederek moral verdiler.

/ DENİZLİHABER / 17 Şubat 2011 Perşembe, 19:08

Belediyespor altyapsındaki köklü değişiklikler sosyal aktivitelerle de perçinlendi. Bir ilk gerçekleşti ve antrenmanda sakatlanan U-16 takımı oyuncusu Tolga Yeşil, evinde ziyaret edilerek moral verildi. Anlamlı ziyarette Denizli Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Bekir Balım, Altyapı Teknik Sorumlusu Aliksan Urcanlı, U-16 takımı antrenörü Mustafa Kocabaş ve U-15 takım antrenörü Volkan Aktürk ile takım arkadaşları hazır bulundu.

Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Bekir Balım, Kınıklı stadındaki antrenmanda dizi dönen ve yan bağları esnediği için Ankara’da ameliyat olan Tolga Yeşil’e moral vermek için ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi. Kulüp Başkanı Tanju Beştaş’ın Ankara’da olduğu için ziyarete katılamadığını belirten Balım, Yeşil ve ailesine Başkan’ın selamlarını ilettiğini söyledi. Tolga Yeşil’in tekrar sahalara döneceğini kaydeden Balım, ‘ Biz takımdaşlık ruhunun sadece sahada kalmaması gerektiğine inanıyor ve bunu gençlere aşılamak istiyoruz. Futbolcularımızın acı tatlı günlerini birlikte paylaşmak gerektiğine inanıyoruz. Kısa sürede sahalara döneceğine inandığımız Tolga Yeşil’de bundan böyle arkadaşlarını önemli maçlarda yalnız bırakmayacak’ dedi. Ziyaret karşısında duygularını gizleyemeyen Tolga Yeşil, ‘ Benim için çok büyük moral oldu. Herkese teşekkür ediyorum. Sabredeceğim ve eskisinden daha formda sahalara döneceğim’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı