REKLAMI GEÇ

Belediyespor’un gençleri umut verdi: 3-1

Belediyespor’un gençleri umut verdi: 3-1

Ödemiş’in Gölcük yaylasında kamp çalışmalarını sürdüren Denizli Belediyespor, gençlerden kurulu kadro ile çıktığı maçta Batman Petrolspor’u 3-1 yendi.

/ DENİZLİHABER / 14 Ağustos 2012 Salı, 17:02

Spor Toto 2.lig Beyaz grupta mücadele edecek olan Denizli Belediyespor, 1.etap kamp çalışmasını sürdürdüğü Ödemiş’in Gölcük yaylasında 22 kişilik kadrosuyla lig için form tutmaya devam ederken, gençlerden kurulu bir kadro ile yaptığı hazırlık maçında 3.lig 2.grup takımlarından Batman Petrolspor’u 3-1 yendi. Takımların kamp yaptığı Prenses otelin sahasında yapılan karşılaşmada, Denizli Süper Amatör Küme takımlarından Dokuzkavaklarspor’dan transfer edilen Gökhan Demir’in golüyle Denizli Belediyespor 1-0 öne geçti. Batman Petrolspor, Uğur’un golüyle skoru 1-1’e getirdi. İlk yarı karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

İkinci yarı oyuna giren İbrahim Çelik, penaltıdan attığı golle Denizli Belediyepor’u öne geçirirken, maçın sonlarına doğru ilk golün sahibi genç Gökhan tekrar sahneye çıktı ve perdeyi kapatan golü attı 3-1.. Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, skordan çok gençlerin performansını beğendiğini ve iyi yolda olduklarını söyledi. Denizli Belediyespor daha önce yaptığı iki hazırlık maçında Nazilli Belediyespor ile oynamış ve Denizli’de ki maç 1-1 sona ererken, Nazilli’de ki maçı Denizli Belediyespor 2-1 kazanmıştı. Kırmızı beyazlılar dördüncü hazırlık maçını Aydın’da 3.lig 2.grup takımlarından Aydınspor 1923 ile yapacak. Karşılaşma 15 Ağustos 2012 Çarşamba günü saat 17.30’da Aydın Adnan Menderes Stadı’nda yapılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı