REKLAMI GEÇ

BELEDİYESPOR’UN MİLLİ GURURU

BELEDİYESPOR’UN MİLLİ GURURU

Alanya’ da yapılan Gençler Milli Takım Seçmeleri’ne katılan Refik Erdem Koç, 3 rakibini de yenerek, Tekvando Gençler Milli Takımı’na seçildi. 4 yıl önce Milli Takım’a seçilen ağabeyi Yunus Emre Koç’un izinden giden Refik Erdem Koç, Belediyespor’un haklı gururu oldu.

/ DENİZLİHABER / 1 Mart 2011 Salı, 18:34

BelediyesporTekvando Takımı, bünyesinden milli bir sporcu çıkardı. Türkiye Tekvando Federasyonu’nun düzenlediği Gençler Milli Takım Seçme Müsabakaları, 27 – 28 Şubat 2011 tarihleri arasında Alanya Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı.

Seçmelere, Belediyespor Tekvando Takımı adına, 48 kiloda 1994 doğumlu Refik Erdem Koç ve 52 kiloda 1994 doğumlu Fatma Betül Kıvanç katıldı. 3 maçını da kazanan Refik Erdem Koç, milli formayı giymeye hak kazanırken, ilk 2 maçını kazanan Fatma Betül Kıvanç ise 3. maçında rakibine yenilince milli formayı kıl payı kaçırmış oldu.

BelediyesporTekvando Takımı Antrenörü Özgür Arım, Alanya’daki seçmelere bayan ve erkek olmak üzere 2 sporcu ile katıldıklarını hatırlatarak, “Çok çalıştık ve karşılığını aldık. Üzerimizde emeği olanlara ve bize yardımcı olanlara sonsuz teşekkürler. Gönül isterdiki iki sporcumuz da seçilsin ama olmadı. Amacımız, bünyemizden Dünya şampiyonu olmuş bir tekvandocu çıkarmak. Bize güvensinler. 4 yıl önce Refik Erdem Koç’un ağabeyi Yunus Emre Koç, 2006 yılında Avusturya Tekvando Turnuvası’nda birinci olmuş ve aynı yıl Temmuz ayında Vietnam’da yapılan Dünya Şampiyonası’nda rakibine karşı 3-1 önde iken sakatlanıp, şampiyonluğu talihsiz bir şekilde kaçırmıştı. Ama yarım kalan işi kardeşi Refik Erdem Koç’un yakında tamamlayacağına ve Dünya şampiyonu olacağına inancım tam” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı