REKLAMI GEÇ

Denizli Belediyespor, bayanlara tenisi sevdirecek

Denizli Belediyespor, bayanlara tenisi sevdirecek

Denizli Belediyespor Kulübü, herkese spor yaptırabilmek için bünyesinde bulunan branşları halkla buluşturmak için girişimlerini sürdürüyor. Belediyespor, bayanları da tenis kortlarına çıkardı.

/ DENİZLİHABER / 27 Eylül 2010 Pazartesi, 16:54

Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Denizli Belediyespor Kulübü, son zamanların gözde spor dalları arasına giren ve bayanların da ilgi odağı olan tenis branşında, 7’den 77’ye herkese spor yaptırmak için kolları sıvadı. Bu nedenle İncilipınar’daki tenis kortunda tören düzenlendi. Törene; Denizli Belediyespor Başkanı Tanju Beştaş, Denizli Belediyespor Amatör Şubelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sait Özkan, Tenis Şubesi Başkanı Akın Çelik ve Şube Başkan Yardımcısı Fahri Bermant katıldı.

Denizli Belediyespor Başkanı Tanju Beştaş, törende yaptığı konuşmada, Denizli’de 68 semt spor sahasının bulunduğunu belirterek, bu tesislerin yakında 80’e çıkacağını söyledi. Beştaş, Yunus Emre Koruluğu’nda 2, İncilipınar’da 1 olmak üzere 3 tenis kortu bulunduğunu, yakında hizmete girecek olan Adalet Parkı’yla spor alanlarının artacağını söyledi. Denizli Belediyespor yönetiminde bulunan kişilerin her branşta işinin ehli kişilerden oluştuğunu dile getiren Beştaş, “Tenis sporu gelir düzeyi yüksek kişilerin yaptığı spor gibi algılanıyor ama biz bu anlayışı yıkacağız ve bu branşa ilgisi olan herkese spor yaptıracağız. Önemli olan bu organizasyonları en iyi şekilde yapabilmek. Belediyespor yönetimi olarak, sadece futbol değil her branşta halka spor yaptırabilmek için geceli gündüzlü uğraş vermekteyiz” dedi.

Denizli Belediyespor Tenis Şubesi Başkanı Akın Çelik, bayanların pazar hariç haftanın her günü tenis sporunu öğrenmek için kortlara geleceğini söyledi. Kursların ücretsiz olduğunu hatırlatan Çelik, “Bu konuda çok talep aldık. 120 başvuru oldu. Antrenörlerimizin eşliğinde bayanlarımız tenis sporunu öğrenecek. Daha önce Down Sendromlu ve otistik bozukluğu olan çocuklara tenis sporunu yaptırmıştık. Yüzlerce çocuğumuz bünyemizde tenis sporunu yapıyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı