REKLAMI GEÇ

DENİZLİ BELEDİYESPOR KIRMIZI GRUP’TA

DENİZLİ BELEDİYESPOR KIRMIZI GRUP’TA

Spor Toto 2.Lig’de 2011-2012 sezonunun grupları belli oldu. Denizli Belediyespor, Kırmızı Grup’ta mücadele edecek. Yeni sezon 10 Eylül 2011 tarihinde başlayacak.

/ DENİZLİHABER / 20 Ağustos 2011 Cumartesi, 17:07

İstanbul Ataköy’deki Olimpiyatevi’ndeki grup belirleme organizasyonuna Denizli Belediyespor adına Yönetim Kurulu ve Profesyonel Takım Teknik Komite Üyesi Bahtiyar Mat katıldı. Mat, kura çekimi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Her takım kendi çapında iyidir ve haftalar ilerledikçe hangi takımın lige daha iyi hazırlandığı ortaya çıkacaktır. Hangi gruba düştüğümüz önemli değildir. Biz her zaman olduğu gibi Denizli’ye yakışır centilmence mücadelemizi sergileyeceğiz” dedi. 17’şer takımdan oluşan 2 grubun bulunduğu Spor Toto 2. Lig’de yeni sezon 10 Eylül 2011 tarihinde başlayacak.

Fikstür çekimi Pazar günü
Spor Toto 2.Lig’in fikstür çekimi ise 21 Ağustos Pazar günü saat 13.00’te Ankara Crowne Plaza Oteli’nde yapılacak. Ligde gruplarını ilk sırada tamamlayan takımlar doğrudan Bank Asya 1.Lig’e yükselecek. Her grubu 2’nci, 3’üncü, 4’üncü ve 5’inci bitiren takımlar, play-off oynama hakkını kazanacak. Play-off maçları tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Finali kazanan 1 takım Bank Asya 1. Lig’e yükselecek 3. ve son takım olacak. Spor Toto 2. Lig’de gruplarında 15, 16 ve 17. sıraları alan toplam 6 takım, Spor Toto 3.Lig’e düşecek.

KIRMIZI GRUP BEYAZ GRUP
ADANA DEMİRSPOR İSKENDERUN DEMİRÇELİK
KIZILCAHAMAMSPOR AŞ BUGSAŞSPOR
ETİMESGUT ŞEKERSPOR BALIKESİRSPOR
BANDIRMASPOR YENİ MALATYASPOR
MARDİNSPOR DİYARBAKIRSPOR
ADIYAMANSPOR ŞANLIURFASPOR
DENİZLİ BELEDİYESPOR TURGUTLUSPOR
ALANYASPOR KONYA TORKU ŞEKERSPOR
FETHİYESPOR ALTAY
ALTINORDU TOKATSPOR
ÜNYESPOR BOZÜYÜKSPOR
KÖRFEZSPOR KOCAELİSPOR
EYÜPSPOR GAZİOSMANPAŞA
KIRKLARELİSPOR TEPECİKSPOR A.Ş.
SARIYER PENDİKSPOR
ÇANKIRI BLD.SPOR ÇORUMSPOR
1461 TRABZON OFSPOR

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı