REKLAMI GEÇ

GÜREŞTE ABDİL MURAT TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

GÜREŞTE ABDİL MURAT TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Denizli’de yapılan 17 – 18 Yaş Serbest ve Greko-romen Güreş Türkiye Şampiyonası’nda bir şampiyon da Denizli’den geldi. Mehmet Akif Ersoy Lisesi’nde öğrenim gören Abdil Murat Aldam 74 kg’da Türkiye birincisi oldu.

/ DENİZLİHABER / 1 Mart 2011 Salı, 18:35

Denizli Güreş Eğitim Merkezi sporcu olup aynı zamanda Mehmet Akif Ersoy Lisesi’nde öğrenim gören Abdil Murat Aldam 74 kg’da Türkiye birincisi oldu. Abdil Murat Aldam, ilimizdeki müsabakalarda il birincisi olduktan sonra Manisa ilindeki grup müsabakalarında da derece yaparak Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanmıştı.

İlimizde yapılan Türkiye Şampiyonası’nda serbest kategorisinde dört rakibini de tuşla yenerek şampiyonluğa ulaştı.Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu; böyle büyük organizasyonda Denizli Güreş Eğitim Merkezi sporcusu Abdil Murat Aldam’ın Türkiye şampiyonu olmasının oldukça sevindirici olduğunu, Denizli Güreş Eğitim Merkezinin geçmişte bir çok şampiyon çıkardığımı ve bu başarının devam edeceğini belirtti. İl Müdürü İbanoğlu son olarak şampiyon güreşçiyi ve antrenörlerini başarılarından dolayı kutladığını ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı