REKLAMI GEÇ

ÖDEMELER TAMAM SIRA FUTBOLCULARDA

ÖDEMELER TAMAM SIRA FUTBOLCULARDA

Banka Asya 1. Lig’de namağlup liderliğini sürdüren Denizlispor’da, kulüp başkanı Özsoy, futbolcuların prim ve peşinatlarını öderken, Teknik Direktörü Hamzaoğlu, “Rakiplerimizle olan puan farkımız biraz daha azaldı. Özellikle kendi sahamızdaki maçları mutlaka kazanmamız gerekiyor” dedi.

/ DENİZLİHABER / 5 Kasım 2010 Cuma, 17:22

Bank Asya 1. Lig’de lider Denizlispor’da, TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı öncesinde futbolculara prim ve peşinatları dağıtıldı. Banka Asya 1. Lig’de namağlup liderliğini sürdüren Denizlispor’da, kulüp başkanı Mehmet Özsoy, futbolcuların primlerini ve peşinatlarını ödedi. Hafta sonunda kendi sahasında TKİ Tavşanlı Linyitspor’la karşılaşacak olan Yeşil-siyahlı ekipte, bugün tesislere giderek teknik heyet ve futbolcuları ziyaret eden kulüp başkanı Mehmet Özsoy, futbolculara alacaklı oldukları prim ve peşinatları ödedi. Özsoy’un, bunun yanı sıra Denizlispor’dan alacağı olan ve başka takımlarda forma giyen bazı oyuncuların da alacaklarını ödediği, toplam ödenen miktarın 800 bin TL olduğu açıklandı.

HOROZ GALİBİYET PEŞİNDE
Bank Asya 1. Lig’de liderliğini sürdüren Denizlispor, TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Rakiplerimizle olan puan farkımız biraz daha azaldı. Özellikle kendi sahamızdaki maçları mutlaka kazanmamız gerekiyor” dedi. Ligde namağlup olarak liderliğini devam ettiren Yeşil-siyahlı ekip, Pazar günü kendi sahasında karşılaşacağı TKİ Tavşanlı Linyitspor maçını kazanarak liderliğini sürdürmenin hesaplarını yapıyor. Bu sezon kendi evinde oynadığı 4 maçın ikisini kazanan, ikisinde de berabere kalan Denizlispor, TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının hazırlıklarına bugün tek idmanla devam etti. Sakatlıkları süren Fatih ve Güray dışında eksik bulunmayan Yeşil-siyahlı ekipte futbolcuların istekli ve hırslı çalışması teknik heyeti sevindiriyor.

TARAFTARDAN DESTEK İSTEDİ
Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, geçen hafta Adanaspor deplasmanında zor bir maç oynadıklarını ve bir puanla sahadan ayrıldıklarını belirterek, “Rakiplerimizle olan puan farkımız biraz daha azaldı. Özellikle kendi sahamızdaki maçları mutlaka kazanmamız gerekiyor. Rakip kim olursa olsun aynı ciddiyetle hazırlanıyor ve planlarımızı galibiyet üzerine kuruyoruz. Ligde küçük büyük takım ayırımı olamaz. Her takım her takımı yenecek kapasiteye sahip. Biz de bu bilinçle çok iyi hazırlandık.
Taraftarlarımıza bu zorlu maçta büyük görev düşüyor. Bugüne kadar olduğu gibi bu maçta da bize destek vermelerini istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı