REKLAMI GEÇ

Ozan ilk kez A2 Milli Takımı’nda

Ozan ilk kez A2 Milli Takımı’nda

Denizli Belediyespor’un kalecisi 19 yaşındaki Ozan Evrim Özenç, ilk kez A2 Milli Takımına davet edildi.

/ DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2012 Çarşamba, 16:06

Denizli Belediyespor’lu kaleci Ozan Evrim Özenç, basamakları birer birer çıkıyor. Daha önce U-17, U18 ve U19 Milli takımlarından 28 kez davet alan ve 15 maçta forma giyen Özenç, A2 Milli Takımın Teknik Direktörü Gökhan Keskin’in gözüne girmeyi başardı ve 20 kişilik A2 Milli Takımına çağrıldı.

Denizli Belediyespor’un kaleci antrenörü Bekir Küçükşahal, Ozan’ın A2 Milli takımına davet almasıyla Denizli Belediyespor olarak gurur duyduklarını belirterek, ‘ Ozan çok iyi kaleci. Basamakları birer birer çıkıyor. Çalışmasının karşılığını aldı. A Milli takıma bir adım kaldı. Türk Futbolu iyi bir kaleci kazandı’ dedi. A2 Milli Takımıyla Fransa’da bulunan Ozan Evrim Özenç, çok mutlu olduğunu belirterek, Denizli’yi ve Denizli Belediyespor’u en iyi şekilde temsil edeceğimden kimsenin kuşkusu olmasın. Bende emeği bulunan başta ailem olmak üzere herkese çok şey borçluyum ve hepsine çok teşekkür ediyorum’ dedi.

Türkiye A2 takımı ilk maçını Perruc Stadı’nda saat 18.45’de Japonya ile yapacak. A2 Millilerimiz, Toulon Turnuvası’ndaki ikinci maçını 25 Mayıs Cuma günü Mısır ile oynayacak. L’Esterel Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 21.00’de başlayacak.

Yorumlar

BabaHoroz   -  Bağlantı 29 Mayıs 2012, 12:30

Helal olsun.Denizlisporumuzun kalesini teslim edebiliriz bu sene Ozan’a

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı