REKLAMI GEÇ

Play-off şansı son haftaya kaldı

Play-off şansı son haftaya kaldı

Denizli Belediyespor sahasında, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile golsüz berabere kalarak, play-off şansını son haftaya bıraktı.

/ DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2011 Pazartesi, 15:33

Denizli Belediyespor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda oynadığı maçta, golsüz berabere kaldı. 8. dakikadaki Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor atağında Burak’ın ortasına uzak kale direği dibinde iyi yükselen Vedat’ın kafası yan direkten döndü. 49. dakikada Yasin Yener’in sağdan ortasında Şükrü’nün kafa vuruşu, kaleci Onur’da kaldı. Kalan dakikalarda her iki takım oyuncuların çabası skoru değiştirmeye yetmeyince karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi ve taraflar puanları paylaştı.

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Denizli Belediyespor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile berabere kalarak play-off şansını zora sokarken, ayağına kadar gelen fırsatı tepmiş oldu. 0-0’lık sonuçla kırmızı beyazlılar bu sezon üçüncü kez sahasında golsüz berabere kalmış oldu. Şansını son maça taşıyan Yavru Horozlarda, Zeytinburnu maçının hazırlıkları Salı günü başlayacak. Teknik Direktör Yaşar Güngör, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşısında sezonun en iyi futbolunu sergiledikleri, ancak golü bulamadıklarını söyledi. Güngör, başarılı futbollarından dolayı öğrencilerini de tebrik ederken, Zeytinburnuspor’u yenmekle işin bitmeyeceğini ve rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyeceklerini söyledi.

UĞUR KART CEZALISI
Önemli maç öncesi Uğur’un kart cezalısı durumuna düşmesi ise teknik heyeti üzdü. Karşılaşmanın 85.dakikasında oyunun durduğu anda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’dan Ali Can ile Denizli Belediyespor’dan Uğur Kapısız, sözlü tartışmaya girince itiş kakış yaşanmış ve her iki futbolcunun kavgası araya giren diğer futbolcular tarafından önlenmişti. Karşılaşmanın hakemi Mürvet Sezer her iki futbolcuya sarı kart gösterdi. Daha önceden 3 sarı kartı bulunan Uğur, 4.sarı kartını görmüş oldu ve cezalı duruma düştü. Başarılı oyuncu ligin son maçı olan Zeytinburnuspor maçında görev alamayacak. Uğur, bu sezon yoplam 12 sarı kart gördü ve 3 maçta görev alamadı. Ligde ilk ve tek golünü 2 Aralık tarihinde Araklıspor’a atan Uğur, bu maçın 80.dakikasında da çift sarı kart sonucu oyun dışı kalmıştı. Uğur’un kart cezalısı olarak oynamadığı maç sayısı böylelikle 4’e çıkmış oldu bu sezon. İlk yarı 1229 dakika Denizli Belediyespor forması giyen Uğur, 2.yarı ise 810 dakika görev yaptı. Uğur, 2.yarı 16 maçın sadece 9’unda 90 dakika forma giydi. Diğer 7 maçın 6’sında sakatlığı nedeniyle, 1’inde de cezalı olduğu için oynamadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı