REKLAMI GEÇ

PLAY OFF YOLUNDA BİR ENGEL DAHA AŞILDI

PLAY OFF YOLUNDA BİR ENGEL DAHA AŞILDI

Belediyespor, Torbalıspor’u 1-0 yenerek Play Off yolunda bir engeli daha aştı.

/ DENİZLİHABER / 2 Mayıs 2011 Pazartesi, 16:23

Kırmızı beyazlıların golünü 82.dakikada oyuna 71.dakikada giren Oğuzhan Emre Tuyuran attı. Konuk ekibin kalecisi Umut, 37.dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Belediyespor bu galibiyetle puanını 50’ye yükseltirken, 5.sıradaki yerini de korumuş oldu. 33.dakikada Belediyespor’dan Yasin Gurbet’in kale sahası önünden şutu üst direkten döndü, kafa ile Hasan Demir tamamladı ama kaleci Umut tehlikeyi önledi. 37.dakikada arapası ile hareketlenen Şükrü, kaleci Umut ile karşı karşıya kaldığı anda, Umut kontrolsüz bir şekilde sert girince kırmızı kartla oyun dışı kaldı. İkinci yarıda gol için yüklenen Belediyespor aradığı golü 82.dakikada buldu. Hüseyin’in sağ kanattan serbest atış kullandı, uzak direk dibinde topa iyi yükselen Oğuzhan Emre, topu kafa ile ağlara gönderdi.

HAYAT VEREN GOLÜ ANNESİNE HEDİYE ETTİ
Belediyespor’a Play Off yolunda hayat veren golü 82.dakikada Torbalıspor ağlarına gönderen Oğuzhan Emre Tuyuran, golü annesine hediye ettiğini söyledi.
Sezon başında Torbalıspor ile transfer görüşmeleri yapan ancak son anda gerçekleşmeyen ve ara transferde Denizli Belediyespor ile anlaşan 25 yaşındaki Oğuzhan Emre Tuyuran, tam bir yıl sonra ligde golünü atarken, golü İzmir’de oturan annesine hediye ettiğini söyledi.

BABASININ OĞLU
Denizli Belediyespor’ da da bir dönem Teknik Direktörlük yapan ve Karşıyaka’da attığı kafa golleri ile efsaneleşerek ‘Altobelli’ lakabını alan Rıza Tuyuran’ın oğlu olan Oğuzhan Emre Tuyuran, Karşıyaka altyapısında yetişti. 2000 yılında amatör lisansı çıkan Tuyuran, amatör olarak Denizspor, Balıkesirspor ve Çiğli Belediyespor formalarını giydi ve 2006 yılında Aliağa Belediyespor’da profesyonelliğe adımını attı. Bucaspor, Zonguldakspor, İzmirspor’da oynadıktan sonra bu sezon devre arasında Denizli Belediyespor ile 1,5 yıllık anlaştı.

İŞİN SIRRI SAÇ KAZITMADA
Gol atacağı içine doğduğunu ve hafta içindeki antrenmanlarda bunu arkadaşlarıyla paylaştığını anlatan Tuyuran, ‘ İlginçtir ne zaman kafamı ustura ile kazıtsam gol atıyorum. Daha önce 2 kez kazıttım ve Aliağa’da iken Göztepe’ye, İzmirspor da iken Denizli Belediyespor’a goller attım. Torbalıspor maçı öncesi de kazıttım ve golümü yazdım’ dedi. Emre 3.ligde oynadığı 82 maçta toplam 23 gol attı.

DEDİĞİNİ YAPTI
Teknik Direktör Yaşar Güngör’de Oğuzhan Emre Tuyuran’ı bu maça özel hazırladıklarını belirterek, ‘ Biraz kilo sorunu vardı, onun için çok çalıştı. Hafta içinde gol atacağını ısrarla söyledi ve dediğini de yaptı. İnşallah gerisi gelir’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı