REKLAMI GEÇ

YAVRU HOROZLAR, GARANTİLEDİ

YAVRU HOROZLAR, GARANTİLEDİ

Belediyespor en yakın takipçisi Pamukkale Üniversitesi’ni 80-51 gibi farklı bir skorla yenerek, Denizli’de genç erkekler şampiyonluğunu garantiledi.

/ DENİZLİHABER / 7 Mart 2011 Pazartesi, 17:43

Kırmızı beyazlılar 30 Mart 2011 tarihinde Denizli’nin ev sahipliğini yapacağı bölge Şampiyonası’nda ilimizi temsil etmeye hak kazandı. Denizli Belediyespor Basketbol Şube sorumlusu Adnan Kaya, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Sporcularımızı ne kadar tebrik etsek azdır. Sezonu öncesi çalışmalarına erken başlamaları ve bilimsel çalışmaları sayesinde Basketbolda bu tür başarılar gelmekte. Sporu bir yaşam biçimi olarak benimseyen basketbolcularımızın maç boyunca sergiledikleri örnek mücadele ve dostluk örneği Denizlililik ruhuyla pekişti. En önemlisi de Belediye Başkanımız ve Kulübümüzün Onursal Başkanı Nihat Zeybekci’nin her zaman dile getirdiği gibi transfere bir kuruş harcamadan kendi alt yapımızdan yetiştirdiğimiz sporcularla bu tür başarının gelmesi bizleri ayrıca sevindirmektedir’ dedi.

Kaya konuşmasının devamında, “Final maçımızda yendiğimiz Pamukkale Üniversitesi Takımının transferleriyle oynamış olmasına rağmen yenmek bizleri daha sevindirmiştir. Ben ve Belediyespor Kulübü yönetim kurulumuz Basketbol Teknik Ekibimize çok teşekkür ederim. Karşılaşmayı yöneten Emre Toköz ve Gürkan Cengiz’e de çok teşekkür ederim. İnşallah önümüzdeki sezonlarda, liglerde maç yöneterek görmek bir spor yöneticisi olarak bizleri mutlu eder. Denizli Basketbol İl Temsilcilimiz Sinan Özdemir’e göreve geldiğinden bugüne kadar Basketbola verdiği katkılardan ve Denizli Basketboluna kazandırdığı ivmeden ve bu tür üst seviyede hakemleri yetiştirdiği için çok teşekkür eder başarılarının devamını dilerim’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı