REKLAMI GEÇ

Altaş Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, ligin geri kalanından umutlu

Altaş Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, ligin geri kalanından umutlu

Altaş Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, lige kötü bir başlangıç yaptıklarını ancak geride kalan maçları için umutlarını kaybetmediklerini ifade ederek, “Ne yıkıldık ne de umudumuzu kaybettik. 3-5 galibiyet veya mağlubiyet beni bu yoldan döndürmez. Sahada kazanmaya başlayacağımız günler yakın.” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Eylül 2022 Çarşamba, 14:19

Bakkal, Haluk Ulusoy Tesisleri’nden düzenlediği basın toplantısında, takımın gidişatına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Transfer yasağı olmasına rağmen geçen seneki kadrolarını 3 isim hariç koruduklarını ve yeni sezona bu kadroyla başladıklarını ifade eden Bakkal, lige iyi bir başlangıç yamamadıklarını, kendi içlerinde buna çözüm bulmak için çalıştıklarını söyledi.

Ligin geri kalanı için umutlarını kaybetmediklerini kaydeden Bakkal, “Tecrübeli ve nelerin yapılması gerektiğini bilen bir teknik direktörüm. Ne yıkıldık ne de umudumuzu kaybettik. 3-5 galibiyet veya mağlubiyet beni bu yoldan döndürmez. Destek veren bir taraftar grubumuz var. Şimdi daha fazla desteğe ihtiyacımız var. Sahada kazanmaya başlayacağımız günler yakın.” dedi.

İcraların, borçların ve transfer yasağının olmadığı mutlu bir takım hayali kurduklarını dile getiren Bakkal, şunları söyledi:

“Hiçbir zaman hayıflanmadım ve eksikleri bahane etmedim çünkü icraların, borçların, transfer yasağının olmadığı mutlu bir takım hayalimiz var. Bunun kısa vadede olması mümkün değil. Şuandaki sonuçlara takılırsak önümüzü tıkayacağız. Tasvip etmediğim sonuçlar ortaya çıktı ve insanların tepkisi normal. Bizim gidiş yolumuz farklı. Bizim oynayacağımız 28 maç var. Yapılanma içindeyiz ve daha fazla desteğe ihtiyacımız var. Bir yola çıktık bu yolda devam etmezsek ilerleyen günler daha kötü olacak. Transferi açacağız, şirketleşeceğiz ve devam edeceğiz.”

Talihsiz maçlar oynadıklarını ve bu talihi yenmek istediklerini ifade eden Bakkal, “Hafta sonu oynayacağımız Gençlerbirliği maçını almamız gerekiyor. Ben yarışmacı bir adamım. Teslimiyetçilik, vazgeçmişlik yapılanmamıza sıkıntı getirir, biz dik duracağız. Bu kulübü akıllı telefondan yazanlar yönetemez. Bir yola başladık, biz transferi açmadan ‘buradayız’ dedik, çünkü ileride bir ışık gördük ve buna katkı koymak istedik. Talihsiz maçlar oynuyoruz ama bu talihi de yeneceğiz. Bunları yaşıyoruz diye vazgeçmek yok” şeklinde konuştu.

Yorumlar

alper   -  Bağlantı 15 Eylül 2022, 12:34

Yanındayız hocam.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı