REKLAMI GEÇ

Ayağı kırılan Güray ‘Olayda kasıt yok”

Ayağı kırılan Güray ‘Olayda kasıt yok”

Manisaspor ile deplasmanda oynanan maçta rakip takım futbolcusu Mehmet Güven’in darbesi ile sol ayak kaval (tibia) kemiği 4 yerinden kırılan Denizlispor’un Ümit Milli futbolcusu Güray Vural, “Olay tamamen bir kaza. Hiçbir futbolcu isteyerek bir meslektaşının ayağını kırmaz” dedi.

/ DENİZLİHABER / 8 Mart 2010 Pazartesi, 18:16

Karşılaşmanın 9. dakikasında gelişen pozisyonda topla hücuma çıkmaya çalışırken Mehmet Güven’in yan taraftan müdahale edip kendisini engellemeye çalıştığını belirten 22 yaşındaki futbolcu şöyle konuştu: “Mehmet Güven’in taça atmak istediği topu ben önüme çekince, darbesi doğrudan kaval kemiğime geldi. O anda kırıldığını anladım. Sonuçta bu bir kaza. Kritik bir dönemde takımımdan ayrı kaldım. Ancak ben Denizlispor’un bu hafta Beşiktaş’ı yenerek kurtuluş yolunda önemli bir adım atacağına inanıyorum. Onların galibiyeti, benim acımı hafifletecek”
Bu arada Güray, Manisa dönüşü dün gece Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde Yrd. Doç. Dr Semih Akkaya başkanlığında bir ekip tarafından ameliyat edildi. 2 saat süren operasyonda genç futbolcuya kilitli titanyum çivilime yapıldığını belirten Semih Akkaya, “Ameliyat başarılı geçti. 2-3 gün içinde fizik tedaviye başlayacağız. Bu sezonu kapatan Güray, önümüzdeki sezona sorunsuz başlar” diye konuştu.
İstanbul’da yaşayan ancak talihsiz olay üzerine Denizli’ye gelen genç futbolcunun annesi Hülya Vural ile ağabeyi Şenol Vural, Güray’ın başından ayrılmıyor. Maçı radyodan dinlediğini belirten Anne Vural, “Spiker sakatlanan Güray’ın ambulansa götürüldüğünü söyledi. O anda ayağının kırılmış olabileceği aklıma gelmedi. Güray daha önce de yine bir çarpışma sonucu beyin sarsıntısı geçirmişti. Yine aklıma o olay geldi. Çok korktum. Ancak ayağı kırılmış. Üzgünüm” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı