REKLAMI GEÇ

Bir fidan, bir insan

Bir fidan, bir insan

Denizlispor Koleji’nde, Ağaç Dikme Şenliği, 14 Mart Pazar günü gerçekleştirildi.

/ DENİZLİHABER / 17 Mart 2010 Çarşamba, 16:38

Denizlispor Koleji’nde, 14 Mart’ta gerçekleştirilen Ağaç Dikme Şenliği, öğrenci- öğretmen, veliler ve Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Menajer Özhan Çetin, Kaptan Özden Öngün, İkinci Kaptan Çağlar Birinci, Emil Angelov, Fatih Yiğen, Berberovic, Braga, Roberts ve Tercüman Melih Biçer’in de katılımıyla gerçekleştirildi.

Şenlikte, fidanlar okulun çevresine dikildi. Pamukkale Üniversitesi öğrencilerinden oluşan Tema Vakfı öğrencilerinin de katıldığı şenlikte, öğrenci temsilcisi yaptığı konuşmada, “Koleje 4. kez gelişimiz. Kurumu, doğaya ve çevreye verdiği değerden ötürü tebrik ediyorum. Öğretmenlerimiz bu konuda öğrencilerimizi çok iyi yetiştiriyorlar” diye konuştu.

Denizlispor Futbol Takımı’nın ziyareti ile daha da renklenen şenlikte, ziyaretçilere hitap eden menajer Özhan Çetin futbolcuları tanıttı. Böyle bir etkinlikte yer almış olmaktan duydukları gururu dile getirip, sözü Teknik Direktör Hakan Kutlu’ya bıraktı.

Hakan Kutlu “ Evimiz diye söze başlamak istiyorum. Kurumumuz bünyesinde olan yuvamızda olmaktan çok mutluyuz. Burası bizim gurur kaynağımız. Aramıza yeni katılan futbolcu arkadaşlarımız binamızı il kez gördüler ve gördükleri ortamdan çok etkilendiler. Burada okuyan öğrencilerimiz çok şanslı. Her türlü şehir gürültüsünden uzak, doğa ile iç içe, donanımlı sıcak ve samimi bir ortamda, güler yüzlü, konularında uzman öğretmenler ve idarecilerle eğitim ve öğretime devam etmekteler. Bu şansı yakalayan iki arkadaşımız var. Angelov ve Braga ‘nın çocukları burada okuyorlar. Aranızda olmaktan çok mutluyuz” dedi.

Öğrenciler ve velileri, bina içerisine kurulan Denizlispor Stor standından aldıkları şapka ve formaları futbolculara imzalatıp, bol bol fotoğraf çekildi.

Özel Denizli Fen Lisesi Fen 1 A sınıfı Öğrencilerinden Seçil Tunalı’nın yan flüt dinletisi, büyük bir hayranlıkla dinlendi.

Futbolcular, kamp yerlerine gitmeden önce aldıkları fidanlara isimlerini vererek, kurumdan ayrıldı.

Ziyaretçiler arasında olan minikler, yüzlerini boyayan, onlarla neşeli bir şekilde ilgilenen palyaço ile eğlenirken, diğer ziyaretçiler onlar için hazırlanan muhteşem müzik ziyafeti ile öğretmenlerle birlikte doya doya muhabbet etti.

Ağaç şenliğine katılan konuklar, bu etkinlikten çok memnun kaldıklarını dile getirip, çok güzel bir hafta sonu geçirdiklerini söyledi.

Denizlispor Koleji Genel Müdürü Asuman Şenyuva, “Her fidan, bir insan, sloganını çocuklarımıza yeterince işlediğimizi düşünüyorum. Bugün burada dikmiş oldukları fidanların sorumluluklarını da onlara vereceğiz. Bu sayede ağaç sevgilerini yaşayarak pekiştirecekler. Kurumumuzun bulunduğu bu doğal huzurlu çevre, bizim bu çalışmaları yapmamız için çok elverişli. Bugün yaptığımız gibi etkinlikler sürekli olacaktır. Ağaç yaşken eğilir. Mekaniğin yanında organiğin de var kalması, yaşaması için herkesi bir olmaya davet ediyorum. Desteklerini hiçbir zaman bizlerden esirgemeyen, bizleri yalnız bırakmayan, sayın velilerimize ve gurur kaynağımız Denizlisporumuza katılımları ve katkıları için teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı