REKLAMI GEÇ

Ceyhun Denizlispor’da

Ceyhun Denizlispor’da

Denizlispor, tecrübeli futbolcu Ceyhun Eriş’le sözleşme imzaladı.

/ DENİZLİHABER / 2 Şubat 2010 Salı, 17:48

Turkcell Süper Lig’de 7 puanla 17. sırada bulunan Denizlispor, transferin son gününde Fenerbahçe, Trabzonspor, Konyaspor ve Ankaragücü gibi takımların yanı sıra A Milli Takım’da da forma giyen 33 yaşındaki Ceyhun Eriş’le anlaşmaya vardı.

Resmi mukaveleye imza atan Ceyhun, bugün basın için düzenlenen imza törenine katıldı. Yönetim Kurulu Üyeleri Yavuz Dalaman ve Rıdvan Erdemir’in de katıldığı imza töreninde konuşan Denizlispor Başkanı Ali İpek, Ceyhun’un tecrübeli bir futbolcu olduğunu ve futbolunu herkesin bildiğini belirterek, “Ceyhun’la gücümüzü biraz daha arttırdık. İnşallah onun da takıma katılmasıyla hedefimize ulaşacağız” dedi.

Denizlispor olarak ligde kalma mücadelesini sürdüreceklerini belirten Ali İpek, “Denizlispor bundan sonra ligde kalma şansını sürdürecek. Ligde 7 puanımız olabilir. Bizim ilk yarıda yaşadığımız şanssızlığı rakip takımlar da yaşayacak. Lig uzun bir maraton. Bu mücadeleden galip ayrılan taraf biz olacağız” dedi.

Bundan sonra Denizlispor için mücadele edeceğini belirten Ceyhun Eriş ise, “Denizlispor forması altında elimden geleni yapacağım. 2 aydır oynamamanın verdiği özlem de var içimde. Hep birlikte Denizlispor’un başarısı için mücadele edeceğiz. Denizlispor’u bulunduğu ortamdan biz çıkaracağız” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Ceyhun Eriş, Denizlispor’a 1.5 yıllık imza attı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı