REKLAMI GEÇ

Denizlispor için tehlike çanları: 0-1

Denizlispor için tehlike çanları: 0-1

Salgın önlemleri sonrası çıktığı maçlarda istediği sonuçları alamayan Denizlispor, puanı kendisine yakın Gaziantep FK ile karşılaştı. 6 puanlık maçın favorisi Denizlispor, o puanları altın tepside rakibine sundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Temmuz 2020 Cuma, 23:02

Yukatel Denizlispor: 0 – Gaziantep FK: 1
Stat: Denizli Atatürk

Hakemler: Özgür Yankaya, Mehmet Salih Mazlum, Bilal Gölen

Yukatel Denizlispor: Tolgahan Acar, Lopes, Mustafa Yumlu, Oğuz Yılmaz, Bergdich, Murawski, Aissati, Recep Niyaz, Zeki Yavru, Rodallega, Estupinan

Gaziantep FK: Günay Güvenç, Oğuz Ceylan, Kana Bıyık, Djilobodji, Toşca, Sousa, Kenan Özer, Morais, Maxim, Güray Vural, Kayode

Gol: Dk. 25 Güray Vural (Gaziantep FK)

Sarı kart: Dk. 17 Mustafa Yumlu (Yukatel Denizlispor)

DENİZLİ (AA) – Süper Lig’in 30. haftasında Yukatel Denizlispor ile Gaziantep Futbol Kulübü arasındaki karşılaşma konuk takımın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

14. dakikada rakip yarı alanda topla buluşan Zeki Yavru’nun ceza sahasındaki Recep Niyaz’a havadan ortaladığı topu, Djilobodji kornere attı.

25. dakikada konuk takım öne geçti. Maxim’in pasında topla buluşan Güray Vural, ceza sahası dışından yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 0-1.

28. dakikada topla buluşan Rodellega’nın ceza sahası dışında uzak mesafeden şutunda, meşin yuvarlak auta gitti.

38. dakikada Yukatel Denizlispor gole yaklaştı. Recep Niyaz’ın ceza sahası dışından sert şutunda, top üst direğe çarparak auta çıktı.

63. dakikada faul sonucu kazanılan serbest vuruşu Güray Vural kullandı. Topla buluşan Kana Bıyık’ın şutunda meşin yuvarlak kaleci Tolgahan Acar’ın eline çarparak kornere gitti.

67. dakika Recep Niyaz’ın pasında topla buluşan Estupinan’ın ceza sahası sol çaprazdan şutunda, meşin yuvarlak az farkla auta gitti.

74. dakikada Kayode’nin ceza sahası içinden şutunda top yan direğe çarparken, Denizlispor savunması meşin yuvarlağı kornere göndererek tehlikeyi uzaklaştırdı.

90. dakikada Kenan Özer’in ceza sahası dışından şutunda, top kaleci Tolgahan Acar’da kaldı.

Mücadele Gaziantep FK’nin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Yorumlar

Kazım Dalarslan   -  Bağlantı 4 Temmuz 2020, 12:40

ist.bykşhr.Bldys 0 puan Trabzonspor 0 puan Alanyaspor 0 puan Ankaragücü 0 puan elvada süper lig merhaba TFF 1.lig hoşgeldin YÜCEL İLDİZ Hoca aramıza tekrar süper lige çıkar bizi

Eren 20   -  Bağlantı 4 Temmuz 2020, 11:34

Eğer önlem alınmazsa bugün itibariyle küme düşmeye en büyük aday Denizlispor. Teknik ekip ve futbolcular ruhsuz, vurdumduymaz bir şekilde takımı uçuruma yuvarlıyor.

Kazım Dalarslan   -  Bağlantı 3 Temmuz 2020, 23:31

Bu maçta seyirci olsaydı maç sonu gelmeden Bülent Hoca giderdi

Kazım Dalarslan   -  Bağlantı 3 Temmuz 2020, 23:26

Bülent Uygun un gideceği yok siz bari yönetim olarak gönderin Denizli nin bu hocadan üstün ne evlatları var Yaşar Işık Yaşar Güngör Kenan Atik daha yazamadıklarım var Amatörlerce Telekomun hocası Hasan Ersoy a getir Bülent hocaya 5 katlar

Kazım Dalarslan   -  Bağlantı 3 Temmuz 2020, 23:18

Sakın hakeme b… atmayın şeker gibi hakemdi çok güzel maç yönetti sen gol altında vermedimi pozisyonun yok

Kazım Dalarslan   -  Bağlantı 3 Temmuz 2020, 23:14

Geçen hafta da yazdım Yücel Hocaya çok ararız Bülent Hocadan bi …. olmaz suça topçulara atar kadroya ben oluşturmadım der çıkar işin içinden

Ali Güven   -  Bağlantı 3 Temmuz 2020, 23:12

Ligin başında ilk beş hedefi koyupta düşmeyi becerebilen bir takım vallahi bravo

Kazım Dalarslan   -  Bağlantı 3 Temmuz 2020, 23:10

Bülent Hoca sen hala bu takımın başındamısın sende karakter varsa bırak artık senden Hoca olursa benden Çınar Yeni Camii ye imam olur

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı