REKLAMI GEÇ

Denizlispor’dan son 9 haftada taraftara destek çağrısı

Denizlispor’dan son 9 haftada taraftara destek çağrısı

Ligde kalma mücadelesi veren Denizlispor’da yönetim açıklama ile son 9 maçın 5’inin iç sahada olduğunu, koronavirüs kısıtlamaların kalktığını hatırlatarak, “Aramızda engel kalmadı, stadı dolduralım” açıklaması yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mart 2022 Pazartesi, 12:27

Son maçını 7 Mart’ta Balıkesirspor’a karşı deplasmanda oynayan, hava koşulları, milli ara ve bir haftayı da bay geçmesi nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Denizlispor’dan taraftara çağrı geldi.

3 Nisan’da Kocaelispor’a konuk olacak Denizlispor’un ardından iç sahada 5 maçı olacak. Koronavirüs kısıtlamalarının da büyük ölçüde kalkması ile yönetim taraftara çağrı yaptı.

Sosyal medya hesaplarından taraftara seslenen yönetim, “Pandemi nedeniyle iki yıldır tribündeki yerini alamayan taraftarımızla, yeniden birlikte olmak ve geçmiş yıllardaki coşkuyu yaşamak için hiçbir engel kalmamıştır” dedi.

Takımın sahada morale ihtiyacı olduğunun belirtildiği açıklamada, kalan 9 maçın 5’inin iç sahada olduğu hatırlatılarak, “Bu kritik maçlarda her zaman olduğu gibi taraftarımızı tribünde görmek istiyoruz” denildi.

Yönetim, aşı ve HES kodu zorunluluğunun olmadığını hatırlattı ve passo lig ve e-bilet uyarısı yaptı.

Yorumlar

ahmet   -  Bağlantı 29 Mart 2022, 09:33

farklı takıma ait passo kart ile giriş de açıldı mı ?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı