REKLAMI GEÇ

Taraftarlardan ilköğretim okuluna kitap bağışı

Taraftarlardan ilköğretim okuluna kitap bağışı

Denizlispor ‘ÜniHoroz’ taraftar Grubu, yaptıkları kampanya çerçevesinde, Honaz Cumhuriyet İlköğretim Okulu’na kitap ve kırtasiye yardımı yaptı.

/ DENİZLİHABER / 20 Ocak 2010 Çarşamba, 17:51

Denizlispor sevdalıları, Honaz Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri ile buluştu.
Denizlispor ‘ÜniHoroz’ taraftar Grubu, yaptıkları kampanya çerçevesinde, Honaz Cumhuriyet İlköğretim Okulu’na kitap ve kırtasiye yardımı yaptı. Taraftarlığın, sadece takımı desteklemek olmadığını her türlü sosyal oluşumun içinde olunması gerektiğini ifade eden Ünihoroz Grubu Sözcüsü Hülya Gökmen, kitap bağışı ile öğrencilere Denizlililik bilinci ve Denizlispor sevgisi aşılamayı ve böylece etik, ahlaklı, terbiyeli ve eğitimli bir taraftar altyapısı oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

Okul Müdürü Ramazan Tatarca, “Dünyada paylaştıkça çoğalan tek şeyin bilgidir. Bu kitaplar sayesinde, bu bilgiler sonraki kuşaklarca da paylaşılacak. Bize bu imkanı sağlayan Denizlisporumuzun vefakar taraftarına şükran borcumuz var” dedi.

Ünihoroz Grubu Sözcüsü Hülya Gökmen, bu kıvılcımı yüreklerde yakmalarına ve böyle güzel bir kampanyayı başlatmaya vesile olan Türkçe Öğretmeni Fevzi Öner’e teşekkür ettikten sonra “Honaz Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri ile ok sıcak bir diyalog kurduk. İstenildiğinde nelerin başarılabileceğini minik taraftarlarımıza göstermiş olduk” dedi.

Taraftarlar, öğrencilere getirdikleri kitapları dağıttı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı