REKLAMI GEÇ

Annem futbol oynuyor

Annem futbol oynuyor

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde Denizli’de Türkiye Futbol Adamları Derneği Denizli Şubesi tarafından ‘Annem Futbol Oynuyor’ mini futbol turnuvası düzenlendi. Anneler ve bayan öğretmenler halı sahada kozlarını paylaştı.

/ DENİZLİHABER / 7 Mart 2012 Çarşamba, 17:51

Doğan Demircioğlu Emsan İlköğretim Okulu içindeki halı sahada düzenlenen turnuvaya, okul öğrencilerinin annelerinden oluşan Süper Anneler, Gülen Yüzler ve Futbolun Sultanları takımları ile öğretmenlerden oluşan Muallimler Takımı katıldı.

Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü ve TÜFAD Denizli Şube Başkanı Bülent Fil’in de izlediği karşılaşmalar öncesi, kadınlar uzun süre ısındı. Çocuklar tribünlerde döviz ve sloganlarla sahada mücadele edecek annelerine destek verirken, 7’şer kişiden oluşan bayan takımlar galip gelebilmek için büyük çaba sarf etti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Denizlili anneler olarak sahaya indiklerini ve Fair-Play içerisinde futbol oynadıklarını belirten kadınlar, “Kadına şiddete hayır diyoruz. Biz burada maç yapıyoruz ama bu bir dostluk turnuvası” dediler. Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise, böyle önemli bir günde düzenlenen projeye katkı verenlere teşekkür ederek, “Kadınlarımız bizim baş tacımız. Onlar için ne yapsak az. Bütün takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Seremoninin ardından bayan futbolcular sahaya çıktı. Oldukça çekişmeli geçen mücadelelerde özellikle gollerden sonra kadın futbolcular uzun süre gol sevinci yaşadılar. Etkinlikte tüm bayan futbolculara kırmızı karanfil dağıtıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı