REKLAMI GEÇ

Atatürk Spor Salonu Şubat’ta hazır

Atatürk Spor Salonu Şubat’ta hazır

Denizli Belediyesi, spora verdiği önemi artırarak sürdürüyor. Bu kapsamda yapımına 3 ay önce başlanan Atatürk İlkokulu Spor Salonu, yakın zamanda tamamlanıp spor yapmak isteyenlerin hizmetine sunulacak.

/ DENİZLİHABER / 15 Kasım 2012 Perşembe, 10:01

Yakın zamanda temeli atılan spor salonunda, yüzde 40 dolayında fiziki gerçekleşme sağlandı. Belediye kontrolünde inşaatı sürdüren firma, kazı işlemlerini tamamlandı. Spor salonunda kazı sonrası beton dökümüne başladı. Spor salonunun kaba inşaatı ve iskeleti ise neredeyse tamamlanma aşamasına geldi. Kalan çalışmalarında 15 Şubat 2013 gibi bitirilerek spor salonunun hizmete sunulması planlanıyor.

Spora verilen desteğin herkes spor yapıncaya kadar devam edeceğini kaydeden Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, ‘Denizli’ye kazandırdığımız tesislerin getirisini çok kısa bir süre sonra alacağız. İki yıl sonra Denizli amatör spor branşlarının merkezi olacak. Spor salonun 1200 m2’lik bir alana inşa ediliyor. 500 seyirci kapasitesi olan tribünler yapılacak. Spor salonunda bütün detayların düşünüldü. 15 Şubat’ta bitirilmesini öngörüyoruz. Denizli Belediyesi olarak Denizli tarihinin gelmiş geçmiş en büyük projelerine imzamızı attık’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı