REKLAMI GEÇ

Genç erkeklerde DAL şampiyon

Genç erkeklerde DAL şampiyon

Basketbol Genç Erkekler kategorisindeki final maçında Denizli Anadolu Lisesi, TEV Anadolu Lisesine 68-84 yenilmesine rağmen birinciliği kimseye bırakmayarak Denizli’yi, il dışında yapılacak olan grup müsabakalarında temsil etmeye hak kazandı.

/ DENİZLİHABER / 13 Şubat 2012 Pazartesi, 17:17

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri bünyesinde yapılan Basketbol Genç Erkek müsabakaları sona erdi. Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda yapılan müsabakalara 22 okuldan toplam 244 sporcu kürsüde yer alabilmek için mücadele etti.

Basketbol Genç Erkekler kategorisindeki final maçında Denizli Anadolu Lisesi TEV Anadolu Lisesine 68-84 yenilmesine rağmen birinciliği kimseye bırakmayarak Denizli’yi, il dışında yapılacak olan grup müsabakalarında temsil etmeye hak kazandı. Aynı kategoride Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi ikinci olurken, Özel Servergazi Lisesi ile TEV Anadolu Lisesi üçüncülüğü paylaştı.

Final müsabakası sonrasında dereceye giren takımlara gerçekleştirilen ödül töreniyle kupa ve madalyaları verildi. Sporcular ödüllerini; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizli Anadolu Lisesi Müdürü Ramazan Gürbüzel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Tayfun Güven verdi.

Yorumlar

taha   -  Bağlantı 19 Kasım 2012, 22:48

çok iyi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı