REKLAMI GEÇ

Cankurtaran doğa kampı başladı

Cankurtaran doğa kampı başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Cankurtaran Doğa Kampı başladı. Kampa, 11 ilden 64 kişi katıldı.

/ DENİZLİHABER / 6 Ağustos 2012 Pazartesi, 14:17

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezinin ortaklaşa düzenlediği Cankurtaran Doğa Kampına Doğu Anadolu ve Karadenizli katılımcılar yoğun ilgi gösterdi. 5 – 12 Ağustos 2012 tarihleri arasında Denizli Cankurtaran Kamp Merkezinde gerçekleştirilen kampa Trabzon, Ordu, Giresun, Rize, Artvin, Sivas, Gümüşhane, Erzincan, Kayseri, Tokat, Amasya’dan gelen 64 kişi katıldı.

Pazar günü saat 09.00’ da kamp merkezine gelen grupları, kampta onlara eşlik edecek olan 1 program sorumlusu ve 6 lider karşıladı. Katılımcılar kampın ilk gününü futbol, basketbol, langırt, masa tenisi, plaj voleybolu oynayarak geçirirken yapılan açılış töreniyle kamp start aldı. Cankurtaran Kamp Merkezinde gerçekleştirilen kamp açılışına Gençlik Merkezleri Daire Başkanı Mehmet Kaymakçı, Denizli Gençlik Merkezi Müdürü Ayvaz Polat, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Uzmanı Tayfur Öztepe katıldı.

Açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesinin ardından gerçekleştirilen toplu fotoğraf çekimiyle son buldu. Gençlik Merkezleri Daire Başkanı Mehmet Kaymakçı yaptığı konuşmada; “Gençliğe önem veren ve gençlik için önemli projelere imza atan bir bakanlığımız var. Gençlik kamplarından 18.000 gencimiz faydalanmakta olup Türkiye genelinde 118 Gençlik Merkezimiz bulunmaktadır. Bu sayının artırılması için sizlerin gerçekleştirilen projelere daha çok katılmanız gerekiyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı