REKLAMI GEÇ

Geleceğin şampiyonlarını yetiştiriyorlar

Geleceğin şampiyonlarını yetiştiriyorlar

Denizli Belediyesi, gelecekte her biri çeşitli olimpiyatlarda dereceye girebilecek sporcular yetiştiriyor. Belediye Yaz Okulları kapsamında 6-15 yaş grubu 5 bin 300 çocuğa ve gence, voleybol, basketbol, tenis ve atletizm branşlarında ücretsiz yaz spor okullarını veriyor.

/ DENİZLİHABER / 16 Ağustos 2012 Perşembe, 09:30

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitim sezonunun bitmesinin ardından Yaz Spor Okulları Kursu düzenledi. Kursta, kayıt yaptıran 5300 geleceğin sporcusu, uzman eğitmenlerce ders alıyor.

Ücretsiz Yaz Spor Okulları’na katılanlardan basketbol branşında eğitim alanlar, Denizli Belediyesi’nin yaptırdığı 23 mahalledeki semt sahalarında basketbol oyununun inceliklerini öğreniyor. Voleybol eğitim alanlar ise Merkez Kapalı Spor salonu’nda voleybolu öğreniyor. Tenis ve atletizm kursları ise Adalet Parkı, Yunus Emre Parkı ve İncilipınar Parkı’na düzenleniyor. Çocuklar ve gençler, okulların açılacağı haftaya kadar devam edecek kurslarda, hem kötü alışkanlıklardan uzak duracak hem de sağlıklı büyüyerek spor yapmanın tadına varacak. Bu arada, tüm branşlar için kullanılan malzemeler Denizli Belediyesi’nce karşılanıyor. Yine aynı şekilde tüm kursiyerlere belediyece forma hediye ediliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı