REKLAMI GEÇ

3 bin kadına eşofman

3 bin kadına eşofman

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, belediyenin düzenlediği pilates kurslarına katılarak sağlıklı yaşamı keşfeden 3 bin kadına eşofman hediye etti.

/ DENİZLİHABER / 1 Aralık 2012 Cumartesi, 13:10

Belediyenin düzenlediği pilates kursları yoğun ilgi görüyor. Albayrak Meydanı, Spor Toto Spor Kompleksi, Merkez Kapalı Spor Salonu ve İncilipınar Kapalı Spor Salonu’nda yaklaşık 3 aydır devam eden ve buna ek olarak Fatih, Gökpınar, Anafartalar, Mehmet Akif Ersoy mahallelerinde de 3 hafta önce başlayan pilates kursu 5 antrenörle devam ediyor.

Kursa katılanlar, pilates yaparak hem sağlıklı yaşıyor hem de günü dinç bir şekilde geçiriyor. Kursa katılan 3 bin kadın için eşofman dağıtımı yapıldı. Merkez Kapalı Spor Salonu’ndaki törene Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da katılarak kadınlara eşofman hediye etti. Kadınlar eşofmanlarıyla güne spor yaparak başladı.

Denizli Belediye Başkanı Zolan, sağlıklı yaşamın ve planlı yaşamın sağlıklı beden ve beyinle gerçekleşeceğini bununda spor yapmaktan geçtiğini kaydederek, ‘Sağlık yoksa hayatta hiçbir şeyin önemi yok. Sağlıklı bir yaşamın yolu ise spordan geçiyor. Spor yapmak isteyen herkese her türlü imkanı sunuyoruz. Belediye olarak amacımız, insanlarımıza daha mutlu ve daha huzurlu bir ortamda yaşam imkanı sunmaktır. 10 binler spor yapsın sloganıyla çıktığımız yolda herkesi spor yaptırma noktasına geldik. Bugün çocuklarımıza, gençlerimize ve kadınlarımıza birçok branşta spor yaptırıyoruz. Spor, sağlıklı yaşam, ekip çalışması ve hayatı dizayn etmek demektir. Spor yapan insan bunları yaşamına kazandırdığı gibi kötü alışkanlıklardan da uzak durur. Belediye olarak 18 farklı branşta spor kursu düzenliyoruz. 10 binlerce insan spor yaparak sağlıklı yaşıyor. Spora yönelik kurslarımız, tüm insanlarımızın huzurlu, mutlu olması ve geleceğe daha iyi hazırlanmasına katkı koyuncaya kadar, spor yapmayan tek kişi bile kalmayıncaya kadar devam edecek’ dedi.

Daha sonra, salonu dolduran kadınlar eşofmanlarıyla pilatesle sabah sporunu yaptı. Bu arada 61 yaşında pilates yapan Muazzez Özkan, sağlıklı yaşamı pilateste bulduğunu kaydederek Başkan Zolan’a kurs ve eşofmanlar için teşekkür etti. Bazı kadınlar da 3 ayda pilates yaparak 20 kilo verdiklerini söyledi. Kadınlar, tüm kadınları pilates yapmaya davet etti.

Yorumlar

ismahan üzümlü   -  Bağlantı 1 Aralık 2012, 20:01

belediyemizin bizlere sagladigi bu imkanlardan cok memnunum ben 2007 senesinde yurtdisindan geldim orada bile insanlara parasiz böyle spor yapma imkani yok bayanlar burada hem saglikli yasama kavusuyor hemde yeni arkadasliklar ediniyor hemsehrilerimizin bunlarin kiymetini bilmesi lazim
belediyemize bize bütün bu imkanlari sundugu icin kendim ve arkadaslarim adina tesekkür ediyorum.ayrica bizleri cok güzel calistiran plates hocalarimizada buradan tesekkür ediyor ve sevgilerimi sunuyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı