REKLAMI GEÇ

DİED’den şampiyona ödül

DİED’den şampiyona ödül

Denizli İşitme Engelliler Derneği(DİED) üyelerinden Ahmet Özen’in oğlu 9. E-Biko Uluslararası Bilişim Olimpiyatlarında dünya 1. olan İlhan Özen’e başarısından dolayı plaket verdi.

/ DENİZLİHABER / 13 Haziran 2013 Perşembe, 16:29

DİED Başkanı İbrahim Çelebioğlu, Denizli Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerinden 9. Uluslararası Bilişim Olimpiyatlarında web portalı dalında arkadaşı ile beraber hazırladığı proje dünya 1.si olan İlhan Özen’e plaket verdi.

Dernek binasında yapılan plaket törenine dernek başkanı İbrahim Çelebioğlu, Ahmet Özen ve oğlu İlhan Özen ve dernek üyeleri katıldı.

DİED üyesi Ahmet Özen’in oğlu İlhan Özen’e başarılarından dolayı tebrik eden Çelebioğlu “Ahmet bey dernek için çalışmalar yapan bir üyemiz. Oğlunun da böyle bir başarı sağlaması bizi son derece mutlu etti. DİED yönetimi olarak İlhan’ı tebrik ediyorum” dedi.

İlhan Özen, projenin öğretmen ve velilerin görüştüğü bir program olduğunu, sistemi öğretmenlerin yönettiğini, velilerin öğrencilerin derslerini takip ettiği bir sistem olduğunu söyledi.

İlhan Özen’in babası Ahmet Özen ise “Oğlumun böyle bir başarı elde etmesinden ve başkanımızın kendisine plaket vermesinden çok mutluyuz. Teşekkür ederim” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı