REKLAMI GEÇ

Masa tenisinde HEM Takımı şampiyon

Masa tenisinde HEM Takımı şampiyon

Denizli masa tenisi takım müsabakalarında Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü A Takımı İl birinciliğini kazandı.

/ DENİZLİHABER / 11 Ekim 2012 Perşembe, 11:03

Denizli masa tenisi yıldızlar ferdi ve takım müsabakaları yapıldı. İlk gün yapılan ferdi maçlara 37 erkek sporcu katıldı. Denizli Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Denizli Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü adına yarışan 9 sporcudan Oğuzhan Hürkan Yaprakçı 2., Kayra Hıdıroğlu 5.,Andaç Ünlü 7. ve Mert Sezer 8.oldu.

İkinci gün yapılan takım müsabakalarına ise 13 kulüp katıldı. Çekişmeli geçen maçlar sonunda Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü A Takımı İl birinciliğini, B takımı da İl dördüncülüğünü kazandı. Bu sonuçla A takımı İzmir de yapılacak bölge elemelerine katılmaya hak kazandı.

Kulüp antrenörleri Zafer Esen, Bahri Kaya, Mehmet Şahbaz ile takım sporcuları Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Yılmaz Gürses’i makamında ziyaret ederek kazandıkları kupa ve madalyaları takdim etti. Ziyarette konuşan kulüp baş antrenörü Zafer Esen, desteklerinden dolayı Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğüne teşekkür ederek , hedeflerinin önümüzdeki günlerde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında Denizli’yi en iyi şekilde temsil ederek madalya ile dönmek olduğunu söyledi.

Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Yılmaz Gürses’ te sporcuların elde ettiği başarılardan gurur duyduklarını söyleyerek sporcuları ve antrenörleri tebrik etti. Gürses, ayrıca Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü olarak atletimizden güreşe, okçuluktan futbola birçok spor dalında kurs açarak gençlerin spora yönelmelerine katkıda bulunduklarını belirtti.

Yorumlar

Mert Ünlü   -  Bağlantı 25 Ekim 2012, 23:11

Başarılarımız inşallah hep devam eder 🙂

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı