REKLAMI GEÇ

Denizli’de sokak tenisi başlıyor

Denizli’de sokak tenisi başlıyor

Denizli’de sokak tenisi etkinlikleri, 19 Mayıs Cumartesi günü saat 16:30 da Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’nde başlıyor.

/ DENİZLİHABER / 15 Mayıs 2012 Salı, 18:35

Türkiye Tenis Federasyonu’nun bu yıl ilkini gerçekleştireceği Sokak Tenisi etkinlikleri 19 ve 20 Mayıs 2012 tarihlerinde 75 ilimizde gerçekleştirilecek.

Denizli Belediyespor ve Pamukkale Tenis Kulübü’nün idarecileri ve antrenörleri konuyla ilgili çalışmalara yön vermek için, Tenis Federasyonu Denizli İl Temsilcisi Nilgün Keçeci başkanlığında bir araya geldi. Denizli Belediyespor Kulübü’nde gerçekleşen toplantıya, Denizli Belediyespor Tenis Şubesi Başkanı Akın Çelik, Tenis Baş Antrenörü Adile Cemre Yılmaz, Antrenör Süreyya Korkut, Pamukkale Tenis Kulübü Müdürü Hüseyin Gümüş ve Baş Antrenör Selim Çabuk katıldı.

Denizli Tenis İl Temsilcisi Nilgün Keçeci yaptığı açıklamada “ Tenis Federasyonu’muzun tüm Türkiye’de halkımıza tenis oynatmak ve tenisin çokta zor olmadığını uygulamalı olarak göstermek için sokak tenisi çalışması var. Denizlimizde de bu kapsamda ilk etkinliğimizi Sayın Valimiz, Sayın Belediye Başkanımız ve Sayın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz ve tüm halkımızın katılımlarıyla 19 Mayıs Cumartesi günü saat 16:30-18:00 saatleri arasında Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bu projeye destek olan tüm tenis severlere şimdiden teşekkür ediyor ve tüm halkımızı bu etkinliğe katılmaya davet ediyorum.” dedi. Denizli Belediyespor Tenis Şubesi Başkanı Akın Çelik ise Denizli Belediyespor olarak, engelliler dahil toplumun her kesimine tenis sporunu yaptırdıklarını belirterek, tenisi daha geniş tabana yaymak için Tenis Federasyonu’nun ‘Sokak Tenisi’ projesine destek verdiklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı