REKLAMI GEÇ

Eski dostlar hazırlık maçında buluştu

Eski dostlar hazırlık maçında buluştu

Eski dostları buluşturan hazırlık karşılaşmasında Denizli Belediyespor, Turgutluspor’a deplasmanda 2-0 yenildi ama sergilediği futbol ile beğeni topladı.

/ DENİZLİHABER / 19 Ağustos 2010 Perşembe, 17:41

Spor Toto 3.lig 3 grup takımlarından Denizli Belediyespor, bir üst lig olan Spor Toto 2.lig Beyaz grup takımlarından Turgutluspor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmayı 2-0 kaybetti.

Denizlispor’da futbol oynayan ve uzun süre yeşil siyahlı renklere hizmet veren Cafer Orbay ve kaleci Antrenörü Mustafa Kocakaya ile kondisyoner Muzaffer Çalış, şimdi Turgutluspor için çalışırken, Denizli Belediyespor’da görev yapan Teknik Heyet Hasan Şermet, Serkan Görgeç ve Ali Müslim Oğraş ile hasret giderdiler. Geçen sezon Belediyespor’da oynayan Cengiz, eski takım arkadaşı Hasan Demir ve diğer arkadaşları ile ayak üstü sohbet etti.

Irlamaz tesisleri 3 no’lu sahada oynanan karşılaşma lig maçı havasında geçerken, aşırı sertlikler nedeniyle her iki takımdan da sakatlanan futbolcular oldu. Tecrübeli futbolculardan kurulu rakibine karşı Denizli Belediyespor’un genç kadro ile yaptığı mücadele izleyenler tarafından beğenildi.

Karşılaşmanın 2.dakikasında Abbas’ın ortasına kale sahası önünde iyi yükselen Hasan Durmaz’ın kafa şutu yan direkten döndü, tehlikeyi defans uzaklaştırdı. 12.dakikada Abbas, sağdan ceza alanına girdi, sert şutu yandan az farkla auta çıktı. 14.dakikada kendi topuna orta sahadan hareketlenen tecrübeli isim Barış, ceza alanına girer girmez sol çaprazdan sert ve düzgün bir vuruşla ev sahibi takımı öne geçiren golü kaydetti. 16.dakikada Turgutluspor 2-0 öne geçti. Sağdan gelişen atakta Emre’nin pozisyon hatasıyla kaçırdığı İlhan sağdan hareketlendi. Kaleye parelel ortasında topla arka direkte buluşan İlker, farkı ikiye çıkaran golü attı. İlk yarı ev sahibi takımın 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarı her iki takımda ikili mücadelelerde sert bir futbol sergileyince oyun sık sık durdu. Takımlar girdikleri gol pozisyonlarını değerlendiremeyince karşılaşma ilk yarıda atılan gollerle 2-0 sonuçlandı. Denizli Belediyespor teknik Direktörü Hasan Şermet, takımının sergilediği futbolu çok beğendiğini belirterek, her geçen gün iyiye gittiklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı