REKLAMI GEÇ

Havalı tabancada Türkiye rekorları geldi

Havalı tabancada Türkiye rekorları geldi

Denizli’de yapılan Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası’nda Havalı Tabanca Büyük Erkek ve Yıldız Kız kategorilerinde Türkiye Rekoru kırıldı.

/ DENİZLİHABER / 2 Temmuz 2012 Pazartesi, 13:09

EGS Kültür ve Sanat Fuar alanında gerçekleştirilen şampiyonada Havalı Tabanca kategorisinde 204 kişi kıran kırana mücadele etti. Müsabakalar genç, yıldız ve büyükler (kız ve erkek) kategorilerinde yapıldı. Genç erkekler havalı tabanca kategorisinde Ankara Jandarma Gücü sporcuları İsmail Keleş, Yusuf Dikeç ve Oktay Mutlu 1724 puanla daha önce kendilerine ait olan Türkiye Rekorunu üç puan daha geliştirerek 1727 puanla yeni Türkiye Rekorunun sahibi oldu.

​Havalı tabanca yıldız kızlar kategorisinde ise 1038 olan Türkiye Rekorunu İzmir Avcılık ve Atıcılık Takımı sporcuları Sena İslah, İlay Özçelik ve Büşra Temel bir puan geliştirerek 1039 puanla Yeni Türkiye Rekorunun sahibi oldu.

Büyük erkek kategorisinde; Ankara Jandarma Gücü birinci bitirerek altın, Samsun Polis Gücü Spor ikinci bitirerek gümüş ve Düzce Polis Gücü Spor üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Büyük bayanlar kategorisinde; Emine Duyduk birinci bitirerek altın, Canan Aynacı ikinci bitirerek gümüş ve Canan Türkoğlu üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Genç erkekler kategorisinde; Gaziantep Polis Gücü birinci bitirerek altın, Ankara Ağasar Spor ikinci bitirerek gümüş ve Gatadoik Spor üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Genç bayanlar kategorisinde; İzmir Atıcılık ve Avcılık Spor birinci bitirerek altın, Ankara Ağasar Spor ikinci bitirerek gümüş ve Gatadoik Spor üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.
Yıdız erkekler kategorisinde; Ankara Osmanlı Spor birinci bitirerek altın, Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor ikinci bitirerek gümüş ve Bursa Y.Spor Kulübü üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Yıdız bayanlar kategorisinde; İzmir Atıcılık ve Avcılık Spor birinci bitirerek altın, Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor ikinci bitirerek gümüş ve Mersin POMEM Spor Kulübü üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Müsabaka sonrasında gerçekleştirilen ödül töreniyle sporculara madalyaları, takımlara ise kupaları verildi. Sporcular ödüllerini; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Avcılık ve Atıcılık Federasyonu Genel Sekreteri Yıldırım Güner ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Haluk Tuncay verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı