REKLAMI GEÇ

Kızılcabölükspor için bir gecede 100 bin lira toplandı

Kızılcabölükspor için bir gecede 100 bin lira toplandı

Denizli’yi bölgesel amatör ligde temsil eden Kızılcabölükspor, ligde zirveye adım adım ilerlerken yönetimde kesinin ağzını açtı. Geçtiğimiz gün yapılan Kızılcabölükspor gecesinde birçok iş adamı kulübe bağış yaparken yaklaşık olarak 100 bin lira para toplandı.

/ DENİZLİHABER / 1 Aralık 2012 Cumartesi, 13:51

Bölgesel Amatör Lig 7. Gurupta ilimizi temsil eden Kızılcabölükspor zirveye damgasını vururken, yönetimde üzerine düşen görevi fazlasıyla yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün Marina Restoran’da yapılan sarı kırmızı geceye katılan birçok iş adamı kulübe bağış yaptı. Geceye katılan Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca,‘’Kızılcabölükspor bizim gurumuz oldu. Yöremizin temsili için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Sarı kırmızılı yönetim kurulunu ve sporcularını kutluyorum. İnşallah sezon sonunda hedeflerine ulaşırlar’’ dedi.

Kızılcabölükspor’un Onursal Başkanı olan ve aynı zamanda Kızılcabölükspor Belediye Başkanlığı yapan Abdulkadir Uslu ise,‘’3 senede 3 şampiyonluk yaşadık. Biz bu yola baş koyduk. Hedefimiz takımızı profesyonel lige çıkarmaktır. Oynadığımız maçlarda sadace 1 kez puan kaybettik. O da bize nazar boncuğu oldu. İnşallah emeklerimiz boşa gitmeyecek ve sezon sonunda ipi göğüsleyen takım biz olacağız’’dedi. Takımda yöneticilik yapan yada dışarıdan Kızılcabölükspor’a destek olan herkese teşekkür eden Kulüp Başkanı Osman Duran,‘’Bodrum maçı bizim için final niteliği taşıyor’’dedi. Duran,‘’Zirve yarışında çok ciddi bir mücadele örneği gösteriyoruz. Futbolcularımız sahada terini son damlasına kadar akıtırken, bizde saha dışında üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Desteklerini esirgemeyen bütün dostlara teşekkür ediyorum’’ dedi.

Yorumlar

Necati   -  Bağlantı 3 Aralık 2012, 09:39

Allah yardımcınız olsun, Dualarımız sizlerle başarılar diliyorum.Tebrikler…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı