REKLAMI GEÇ

Kuşçu’dan hakemlere sitem

Kuşçu’dan hakemlere sitem

Denizli 1.Amatör Küme C grubu takımlarından Şemiklerspor antrenörü Fahrettin Kuşçu, 3-2 kaybettikleri Tavas Birlikspor maçı sonrası karşılaşmanın hakemlerine isyan etti.

/ DENİZLİHABER / 15 Şubat 2012 Çarşamba, 12:57

ACeza alanı içinde forvet oyuncusun rakip takımın son adamı tarafından arkadan çekilip düşürülmesinin dünyanın her tarafında kırmızı kart ve penaltı olduğunu hatırlatan Şemiklerspor antrenörü Fahrettin Kuşçu, ‘ Karşılaşmanın hakemi Ali Güçler, ne yazık ki gözünün önünde olan bu olayı görmezlikten geldi. 1-0 önde olduğumuz anda, penaltı ve kırmızı kart olsa maç kopacak ama göz göre göre de böyle hata olmaz ki. Yan hakemleri ile uyuşamadığını maçın gözlemcisi Bülent Özen’de gördü. İnşallah Perşembe günü hakemlerin yaptığı değerlendirme toplantısında, bu hatalar gündeme gelir. Bazı hakemlerimiz kendilerine aşırı güvendikleri ve bazı maçları küçük gördükleri için maçlara konsantre olamıyorlar ve çok hata yapmaya başladılar’ dedi. Mağlubiyetin faturasının çok ağır olduğunu kaydeden Kuşçu, hafta sonu yapılacak Çamelispor maçına, atanacak olan hakemlerden, daha dikkatli olmalarını istedi.

Tavas Birlikspor maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’dan transfer ettikleri üniversiteli futbolcular Umut ve Ahmet’i, ayrıca Çardak Belediyespor’dan transfer Cemal’i lisanslarında çıkan sorun nedeniyle oynatamadığını anlatan Kuşçu, hafta sonu bu futbolcuların da takıma katılmalarıyla daha güçleneceklerini söyledi. Toptancı Hal İlbadıspor’dan aldıkları yeni transferler Neşat ile İncilipınarspor’dan aldıkları Serkan’ın oynadıkları futbolla ne kadar isabetli transfer olduklarını kanıtladıklarını anlatan Kuşcu, pazar günü saat 13.00’de Gümüşler stadında karşılaşacakları Çamelispor maçını kazanıp, düzlüğe çıkacaklarını, ayrıca bu maçta kadroda rotasyona da gideceklerini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı